Skip to content

Golf, Kakanj

Osnovan 2013. godine u Ulici Branilaca br. 37 u Kaknju, servis „Golf” pruža uslugu servisiranja svih vrsta putničkih motornih vozila i ugradnje “ZEDER” bezbednosnog sistema za automobile. U okviru servisa posluje i prodavnica auto-delova za različite vrste vozila.

„Golf” se u avgustu 2019. godine priključuje TotalEnergies mreži partnerskih servisa u Bosni i Hercegovini. Postavši deo TotalEnergies koncepta, servis dobija novi vizuelni identitet i podršku kompanije TotalEnergies za razvoj poslovanja, koja se ogleda u snabdevanju originalnim uljima i mazivima iz TotalEnergies asortimana, stručnoj podršci zaposlenima, kao i u promotivnim aktivnostima u okviru mreže.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Smešten na pristupačnoj lokaciji u samom centru Kaknja, „Golf” je jedan od servisa sa najboljom reputacijom u gradu, a usvajanje prepoznatljivog TotalEnergies koncepta dodatno uliva poverenje i sigurnost klijentima da će usluga koju dobiju u “Golf” auto-servisu biti visokog kvaliteta, a proizvodi originalnog porekla.

Golf auto-servis

Upravo je poverenje krajnjih korisnika koje servis uživa bila prva preporuka za početak saradnje sa kompanijom TotalEnergies i ulazak u servisni koncept, sa zajedničkim ciljem da krajnji korisnici budu zadovoljni, a njihove potrebe za profesionalnom uslugom zadovoljene.