Skip to content

Krsmanović Donja Borina

Dobro došli na suvozačevo sedište pored Slobodana Šarenca! Ekipa TQAS Karavana uputila se obalom Drine, do naselja Donja Borina i servisa „Krsmanović“, gde otkrivamo nove, zanimljive priče, kako o samom servisu, tako i o neobičnim situacijama sa kojima su se susretali tokom tri decenije rada. Posetićemo i jedno tajno mesto u neposrednoj blizini, građeno po nalogu kralja Aleksandra I Karađorđevića, čiji su planovi i dokumenti i dan-danas nepoznati!

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Priča o servisu „Krsmanović“ potekla je iz male radionice u dvorištu. Ovaj porodični biznis, osnovan još 1986. godine, danas važi za jedan od najuspešnijih i najopremljenijih servisa na teritoriji opštine Mali Zvornik. Upravo je prošlogodišnji serijal „TQAS Karavan“ zaslužan za ideju o partnerstvu sa TotalEnergies, a šta je to po čemu je servis „Krsmanović“ poznat i zbog čega mnogi vlasnici četvorotočkaša iz okolnih mesta dolaze baš kod njih, saznajte u ovoj epizodi.

TQAS Karavan - Krsmanović | Donja Borina

Iz servisa se na kratko izmeštamo u doba vladavine kraljevske porodice Karađorđević tokom XX veka, koračajući hodnicima tajnog podzemnog grada koji čini lavirint odaja iskopanih u kamenu. U jednoj od tih odaja održana je poslednja sednica vlade Kraljevine Jugoslavije, a Slobodan Šarenac je ovom prilikom, premda na kratko, sedeo na mestu ministra.

Nadamo se da su zanimljive priče i anegdote iz servisa u TQAS mreži, kulturno-istorijsko nasleđe i prelepi krajolici zemlje Srbije dovoljan razlog da ostanete sa nama i pratite „TQAS Karavan“ sa Slobodanom Šarencem.

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “Krsmanović” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “KRSMANOVIĆ” DONJA BORINA