Skip to content

Gulan MD, Kovin

U avanturu ovog puta krećemo od najjužnije tačke Banata. Kao grad koji leži na Dunavu u dužini od 46 kilometara, Kovin je mesto bogate istorije, multietničnosti i prirodnih rezervata. Naše putovanje počinje sa jednog potpuno atipičnog lokaliteta nadomak grada. “Most Marije Terezije”, jedini je očuvani objekat ovakvog tipa u Banatu i širem okruženju, a po čemu se razlikuje od većine mostova kakve poznajemo, imaćete priliku da vidite u ovoj epizodi.

Zanimljivu istoriju ima i naš domaćin u auto-servisu “Gulan MD”, koji nam otkriva kako se gradi poslovanje i proširuje asortiman usluga, mimo preporuka iz priručnika i uprkos ne tako povoljnim okolnostima. Jedno je sigurno, klijenti odavde odlaze zadovoljni jer su njihove potrebe prepoznate i zahtevi ispunjeni.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | EP 1 | Gulan MD, Kovin

Živimo u vremenu u kome se stalno negde žuri, a predah je neophodan i najvrednijima među nama. S toga vas dalje vodimo u jedinstvenu oazu mira i tišine, specijalni rezervat prirode, jezero Kraljevac. Odahnite i uživajte u unikatnim prizorima prirode koja pod naletima vetra neprekidno menja svoj pejzaž.

Sa nadom da će vam priče naših sagovornika biti inspiracija za postavljanje viših ciljeva i nizanje ličnih i poslovnih uspeha, pozivamo vas da ispratite i ostale epizode TotalEnergies Karavana kroz Srbiju. 
Ukoliko ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TotalEnergies koncept, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.