Skip to content

Euro Auto, Bor

Tragom kolosalnih

Iako spada među najmlađe gradove Srbije, Bor je spoj sasvim nespojivih karakteristika. Status grada ima tek nešto više od 70 godina, a u njemu se stapaju francuska arhitektura, nesvakidašnji eksponati tehničke kulture i nadrealni prizori. A sve je obgrljeno bogatom prirodom i speleološkim lokalitetima.

U sve to se uklapa i naš partner iz servisne mreže, Euro-auto. Duga istorija, ekspertiza i brzina rada, ali i rad na kamionetima koji odaju utisak rekvizita naučnofantastičnih filmova, su centralne karakteristike ovog servisa. Darko Stevanović, vlasnik, primer je osobe izuzetnog preduzetničkog duha i pokazatelj da formalno obrazovanje i profesija ne moraju nužno biti u bliskoj vezi, jer život ima drugačije planove za nas, samo treba prepoznati prilike i iskoristiti ih.

Duž glavne saobraćajnice, tik ispred samog servisa, izložene su metalne grdosije, te ih je nemoguće zaobići. Ne bismo vam ni savetovali da ih propustite, jer osim što su simbol grada, impozantni su svedoci istorije borskog rudarstva i metalurgije.

A ako i vas, kao i ekipu TotalEnergies Karavana, impresioniraju grandiozne stvari, tu su Zlotske pećine da nahrane avanturistički duh. Provešćemo vas kroz zapanjujuće dvorane, samo budite pažljivi – u njima obitavaju stotine malenih stvorenja čiji mir ne sme da se naruši.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | Euro-auto, Bor | Kamioneti i radne mašine

Nadamo se da će sočivo naše kamere uspeti barem da vam delimično dočara Bor očima kojima smo ga mi videli i doživeli. Da posetite i druge neverovatne krajeve Srbije iz udobnosti svog doma, potrebno je samo da odgledate i ostale epizode serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju.

Ukoliko želite da se priključite TotalEnergies servisnoj mreži, slobodno nas kontaktirajte.