Skip to content

Specijalni fluidi

Zašto odabrati TotalEnergies specijalne fluide?

Sektor kompanije TotalEnergies posvećen specijalnim fluidima posluje na tržištu specijalnih ugljovodoničnih fluida. Proizvodimo i plasiramo na tržište aromatične i nearomatične rastvarače koji nalaze primenu u različitim segmentima industrije.
Naša tehnologija hidrodearomatizacije (HDA) i precizno određeni destilacijski procesi omogućavaju da u pogonima koji se na nalaze u Oudalu u Francuskoj i Bejportu, SAD, proizvodimo rastvarače visokog stepena čistoće sa veoma niskim udelom aromatskog sadržaja (praktično deklarisani su kao proizvodi bez aromata)
Proizvodni proces čine dva glavna koraka:

  • hidrogenacija pod visokim pritiskom koja u potpunosti omogućava zasićenje aromatičnih molekula što dalje rezultira da proizvodi imaju veoma visok stepen čistoće
  • precizno određeni destilacijski procesi omogućavaju da fluidi budu prilagođeni zahtevima kupaca u pogledu: tačke paljenja, viskoziteta, tačke tečenja/stišnjavanja i izuzetnom mogućnošću rastvaranja.
TotalEnergies Fluids

Raznovrsnim i sveobuhvatnim rešenjima TotalEnergies Fluids pruža podršku svojim profesionalnim klijentima u razvoju njihovog poslovanja.

Rastvarači

Rastvarače proizvodimo u fabrikama u Oudalu (Francuska) i Bejportu (SAD) i plasiramo na tržišta više od 70 zemalja  preko mreže posvećenih stručnjaka u našim filijalama.

Tehnologija hidrogenacije

Naša tehnologija hidrogenacije pod visokim pritiskom omogućava nam da preradimo širok spektar sirovina i da formulišemo proizvode koji objedinjuju visoke performanse i čistoću.

proizvodni proces

U svakom trenutku smo spremni da Vas saslušamo i posavetujemo u vezi sa izazovima sa kojima se suočavate u  proizvodnom procesu.. A da bismo održali takav odnos, oslanjamo se na inovacije i priznati kvalitet naših proizvoda i usluga.

smanjenje emisije gasova

U skladu sa strategijom TotalEnergies za proizvodnju sve čistijih ugljovodoničnih fluida, fokusiramo se na smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte iz naših postrojenja i logističkih operacija.

možete računati na nas

Bez obzira na oblast Vaših aktivnosti, gde god da se nalazite, možete računati na nas.

  •