Skip to content

Nineks, Novi Sad

Put nas vodi u samo srce Vojvodine, grad Novi Sad. Ovaj univerzitetski grad, drugi po veličini u Srbiji, prostire se na obe obale Dunava, podno male panonske planine Fruške gore. Njegova lepota i šarm su nadaleko čuveni, te je Novi Sad domaćin različitih kulturnih i sportskih manifestacija i privlačan turistima iz celog sveta.

I naši domaćini u auto-centru Nineks u Novom Sadu se mogu pohvaliti kako raznolikom ponudom usluga, tako i poverenjem koje im klijenti ukazuju. Ovog puta ih je zatekao jedan malo neobičan zahtev. Kako su odgovorili na izazov i da li je klijent zadovoljan rezultatom, pogledajte u drugoj epizodi serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju. Od naših predusretljivih domaćina saznaćete i šta sve podrazumeva upravljanje jednim auto-centrom, ali i koliko su auto-mehaničarske usluge na ceni.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | EP 2 | Nineks, Novi Sad

Na samom početku 20. veka, prvi automobil je “tutnjio” novosadskim ulicama brzinom od “čak” 25 km/h. Nema sumnje da je privlačio ljubopitljive poglede, a u ovoj epizodi otkrivamo kakve je reakcije među prolaznicima izazvalo to mehaničarsko čudo koje bruji i diže prašinu.

Iako su mostovi ti koji spajaju obale i premošćuju prepreke, u našem slučaju, ta čast pripada i skelama. Mada su nekada bile deo tradicionalnog prevoza u Vojvodini, čak su i u pesmama opevane, ekipa TotalEnergies Karavana je imala priliku da se provoza jednom od retkih preostalih skela koje odolevaju vremenu u kojem živimo. Fotografije koje smo pripremili su dokaz da ovo nije samo prevozno sredstvo već i prilika za uživanje u prizorima lepog plavog Dunava.

Ako smo vam dosad barem malo zagolicali znatiželju, ispratite i ostale epizode TotalEnergies Karavana kroz Srbiju, jer vas čeka još mnogo zanimljivih lokacija i inspirativnih anegdota.
Ukoliko ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TotalEnergies koncept, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.