Skip to content

Pantović Merošina

TQAS Karavan stiže u opštinu Merošina, nedaleko od Niša i Prokuplja. U poseti TQAS servisu “Pantović”, naš dragi domaćin serijala, Slobodan Šarenac, otkriva zašto ovaj servis ima sve više posla, kako prate trendove u auto-industriji i na koji način pozitivno utiču na obrazovanje i zapošljavanje budućih specijalista za automobilsku elektroniku.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Kratak predah, mirna voda, čist vazduh i plavo nebo čekaju nas na Oblačinskom jezeru, nedaleko od servisa. Ako vas put nanese u ovaj kraj, obavezno potražite čuvene, mirisne oblačinske višnje. Upoznaćemo se na kratko sa kulturno-istorijskim značajem ovog kraja još iz perioda vladavine Justinijana I, velikog rimskog imperatora koji je ostao upamćen po nastojanju da ojača Istočno hrišćansko carstvo.

TQAS Karavan - Pantović | Merošina

Sa brda Gradište, za koje legenda kaže da u svojim nedrima krije veliko vizantijsko blago, vraćamo se kod naših prijatelja u servis “Pantović” gde imamo priliku da zavirimo u rad mašine za koju kažu da je njihov najjači saveznik za reparaciju pumpi i injektora kod dizel motora. Razešićemo i jednu veliku nedoumicu, a to je da li čip tjuning utiče na vek trajanja motora.

Zanimljive priče iz TQAS servisa, prelepi prizori i kulturno-istorijsko nasleđe naše zemlje dovoljan su razlog da ne propustine ostale epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju sa Slobodanom Šarencem. Pratite nas i uživajte u vožnji.

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “Pantović” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “PANTOVIĆ” MEROŠINA