Skip to content

Auto Joca, Petrovac na Mlavi

Na četiri točka TotalEnergies Karavana kroz Srbiju, stižemo do najvećeg gradskog naselja Braničevskog okruga. Petrovac, grad koji se prostire na obe obale reke Mlave, je mesto bogate istorijske i kulturne baštine. Plodna zemlja i umerena klima bile su pogodne i za prva naselja, zbog čega ovo mesto predstavlja početak tehnološki najnaprednije praistorijske kulture!

Osim za život, Petrovac na Mlavi se pokazao i kao pogodno tle za razvoj poslovanja. Koliko su važne dobra sistematizacija i organizacija rada za uspešno obavljanje dnevnih aktivnosti, a sa druge strane kvalitet usluga i proizvoda za izgradnju poverenja kod klijenata, otkriva nam naš domaćin iz servisa “Auto Joca”.

Ponešto o dobroj organizaciji i ulogama u poslovnom poretku možemo naučiti i od vrednih pčela, a gde bolje nego u verovatno najslađem mestu u Srbiji! Vodimo vas i u jednu laganu šetnju kroz hodnike istorije - ipak se nalazimo na teritoriji na kojoj su se neki od modernijih oblika uređenog društva kakva danas poznajemo razvijali i do nekoliko hiljada godina pre prvih antičkih civilizacija koje su postojale na tlu Evrope.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | EP 6 | Auto Joca, Petrovac na Mlavi

Još jednom smo se uverili i pokazali da Srbija ima čime da se pohvali - od prelepe prirode, preko zanimljive istorije, do samih ljudi, radnih i vrednih poput pčela. Ukoliko niste, pozivamo vas da pogledate i ostale epizode TotalEnergies Karavana kroz Srbiju, videćete i čuti još mnogo originalnih i poučnih priča.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TotalEnergies koncept, slobodno nas kontaktirajte.