Skip to content

U novoj epizodi TQAS Karavana, krećemo sa suncem obasjanog Gružanskog jezera ka Kraljevu i našim prijateljima u TQAS servisu "AC Terzić".  Nalazimo se u srcu Šumadije, gradu u kome je krunisano 7 srpskih srednjevekovnih kraljeva, gradu koji je, na veliko zadovoljstvo našeg domaćina, Slobodana Šarenca, zahvaljujući uspesima košarkaških klubova, bio poznat i kao "srpska Bolonja".

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

U poseti TQAS servisu "AC Terzić" otkrivamo vam koliko je lako pronaći rešenje kada postoje jasan cilj i vizija. Svakodnevno komunicirajući s krajnjim kupcima u svojim prodajnim objektima i uviđajući šta znači objedninjena usluga u zemljama u okruženju naš ljubazni domaćin nam objašnjava kako je ovu ideju implementirao i u svom auto-centru. Naravno, kompanija TotalEnergies prepoznala je stručnost i napor svih zaposlenih i odlučila da zajedno s njima realizuje ovaj projekat.

TotalEnergies

Od TQAS servisa "AC Terzić", preko vrha Magliča i veličanstvenog pogleda na planinu Stolovi do jedinstvenog umetničkog koncepta kakav nudi postavka nesvakidašnjeg "Krstovgrada" u Dolini jorgovana, ovim fotografijama pokušali smo da vam prenesemo bar delić lepote koju smo videli svojim očima. Nemojte zaboraviti da posetite ova mesta ako ikada budete u prilici ili ako vas put nanese na njih.

Zanimljive lokalne anegdote, nestvarno lepi prizori i kulturno-istorijsko nasleđe naše zemlje dovoljan su razlog da ne propustine ostale epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju sa Slobodanom Šarencem. Pratite nas i uživajte.