Skip to content

Iskustva kupaca

Plasman TotalEnergies Folia rešenja za obradu metala svetskom tržištu krajem 2018. godine najavio je svojevrsnu revoluciju u obradi metala. Folia predstavlja tečnost rastvorljivu u vodi na bazi BIO POLIMERA koja, osim što povećava produktivnost i kvalitet obrade, predstavlja rešenje koje je bezbednije po zdravlje operatera i životnu sredinu.

Direktno prisustvo na tržištu Srbije omogućilo nam je da partnerima koji posluju u segmentu industrije obezbedimo potreban nivo tehničke podrške i inovativne visoko-tehnološke proizvode, među kojima su i tečnosti za obradu metala iz linije Folia. 
Upravo su optimizacija performansi i siguran rad mašina tema serijala „Fabrička (po)dešavanja”, u kome će vam naši partneri prezentovati specifičnosti svog poslovanja, kao i rezultate upotrebe Folia proizvoda sa aspekta performansi, uštede troškova, zdravlja zaposlenih i zaštite na radu.

Fabrička (po)dešavanja

Jomi-ing, Kać

U poseti proizvodnom pogonu kompanije Jomi-ing d.o.o. u Kaću upoznajemo vas sa našim partnerom koji se više od jedne decenije bavi pružanjem mašinskih usluga, tačnije proizvodnjom i montažom sklopova i proizvoda za različite segmente industrije. Saznaćete na koji način Jomi-ing osigurava kvalitet, šta za njih znači preciznost i kakvu ulogu Folia tečnosti imaju u tako zahtevnom operativnom okruženju.
 

TotalEnergies Fabrička podešavanja, Jomi-ing, Kać

Kako biste se detaljnije informisali o prednostima upotrebe Folia prozvoda, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim zadužen za segment industrije će se pobrinuti da dobijete sve neophodne informacije i podršku.

Miloš LAZAREVIĆ
Key Account Industrial Sales Serbia & Exports
+381 69 355 8004
[email protected]