Skip to content

Drugi deo beogradske priče TQAS Karavana vodi nas u servis „Shop Centar”, kome su povrenje ukazali mnogobrojni klijenti, bilo da su u pitanju fizička lica - vlasnici automobila koji žele najbolje za svoje limene ljubimce - ili firme i državne institucije koje žele da u svakom trenutku budu potpuno sigurne u ispravnost celokupnog voznog parka.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

U ovoj epizodi, između ostalog, otkrivamo nešto više o radu i uslugama servisa. Obim posla i kvarovi, kako saznajemo u servisu, nimalo ne predstavljaju problem za zaposlene, ali kako se izboriti sa potpuno neočekivanim dešavanjima, saznajte u ovoj epizodi.

Naš domaćin, Slobodan Šarenac, vodi nas dalje na jedno vrlo intresantno mesto koje nas vraća samim korenima automobilske industije i pronalazi nove kutke mira u ovom delu Beograda.

Iz TQAS servisa „Shop Centar” vodimo vas na putovanje kroz vreme, kao i na mesta gde vredi doživeti lepotu jednog spokojnog lica Beograda.  Uživajte u fotografijama koje smo pripremili za vas.

Zanimljive lokalne anegdote, nestvarno lepi prizori i kulturno-istorijsko nasleđe naše zemlje dovoljan su razlog da ne propustite ostale epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju sa Slobodanom Šarencem. Pratite nas i uživajte.