Skip to content

Miltrade Group Zrenjanin

Ekipa TQAS Karavana želi vam dobrodošlicu u srce srednjebanatskog okruga i najveći grad u Vojvodini po administrativnoj teritoriji koja mu pripada – grad Zrenjanin. Posetićemo naše prijatelje i saradnike u servisu „Miltrade Group“, ali i jedno prelepo mesto u čijim krošnjama i rečnim dubinama žive čudesni i retki stanovnici.

Auto-servis „Miltrade Group“, ime koje danas uliva poverenje velikom broju vlasnika četvorotočkaša iz Zrenjanina i okoline, nekada je bio radionica u dvorištu porodične kuće. Danas, nakon 30 godina vrednog rada, ova porodična firma podsetiće nas da je, uprkos trendovima i sve prisutnijoj elektronici, odlično poznavanje mehanike srž svake uspešne intervencije na vozilu.

TQAS Karavan  - Miltrade Group | Zrenjanin

Jedan prelep odmor za dušu i oči čeka nas u Ritovima donjeg Potisja, specijalnom rezervatu prirode koji se nalazi nedaleko od servisa. U pitanju je neobično važan lokalitet u Evropi, hranilište i mrestilište retkih ptica, riba i kopnenih životinja koje ovde pronalaze svoj privremeni ili stalni dom. Kao jedna od najdubljih reka u Evropi,Tisa pruža utočište ugroženim i zaštićenim vrstama riba, među kojima su zlatni karaš, linjak i čikov, ali nemojte se iznenaditi ako u daljini ugledate crnu rodu, tekunicu ili kakvu divlju mačku.

Nadamo se da ste uživali u ovoj epizodi TQAS Karavana kroz Srbiju. Vežite pojas i pratite nas u novim avanturama.

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “Miltrade Group” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “MILTRADE GROUP” ZRENJANIN