Skip to content

Svileni, Pojate

Ekipa TotalEnergies Karavana kroz Srbiju stigla je u Pojate, naselje u opštini Ćićevac skromne površine, ali velikog značaja za saobraćajnu komunikaciju između svih delova Srbije. Takođe važan strateški položaj imala je i Kula Todora od Stalaća u neposrednoj blizini, u istoriji zapamćena po svom značaju za odbranu srednjevekovne prestonice, a u poeziji kao mesto tragično, ali hrabro i časno stradalih supružnika, Vojvode Prijezde i ljube mu Jelice.

Iz velike ljubavi nastao je i servis “Svileni”, koji već na prvi pogled odaje utisak po mnogo čemu jedinstvenog porodičnog doma, u čijem se predvorju nalaze automobili, brižljivo čuvani i povereni na održavanje. A da to nije samo utisak, već stvaran odraz vrednosti kompletnog tima i poslovne, ali i životne filozofije vlasnika Dejana, imaćete priliku da se uverite u osmoj epizodi serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | EP 8 | Svileni, Pojate

Ekipa Karavana vas podseća da negujete ljubav prema rodnom kraju, ljudima, prirodi. Pogledajte samo Zapadnu i Južnu Moravu koje se baš na ovom mestu spajaju i zagrljene teku kao Velika Morava, čiji prizori izazivaju divljenje, a snaga poštovanje. 

U galeriji fotografija ispod prenosimo vam nekoliko utisaka sa ovog inspirativnog putovanja, a ukoliko već niste, obavezno pogledajte i ostale epizode serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TotalEnergies koncept, slobodno nas kontaktirajte.