Skip to content

NiZ Fenix, Preljina

Postizanje balansa

Kao glavna poveznica između velikih urbanističkih centara naše zemlje, Preljina je odlično mesto za izgradnju logističkog centra za drumski prevoz robe u zemlji i inostranstvu. NiZ Fenix u Preljini, prvi TotalEnergies kamionski servis (Rubia Truck Service) u Srbiji, je svoj rad započeo sa samo jednim kamionom, da bi danas, dve decenije kasnije, sa više od 50 teretnjaka u floti i preko 90 zaposlenih na različitim pozicijama, postao vodeća transportna kompanija u regionu. Vlasnik trvdi da je za razvoj jednog ovako kompleksnog preduzeća izuzetno važno znati koje su konkretne želje i ambicije, ali je još važnije znati u kom pravcu taj razvoj ne treba da ide. Između toga stoje balans i mudro donošenje odluka na osnovu pruženih prilika i jasne vizije budućnosti.

Balans, ili težište, je važno pronaći i prilikom izgradnje funkcionalnih modela aviona, jer ako nema balansa, nema ni letenja, kaže naš naredni sagovornik u ovoj epizodi TotalEnergies Karavana kroz Srbiju. Ali pre svega, najvažnije je svaki posao obavljati iz čiste ljubavi, naročito kad je u pitanju hobi.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | NiZ Fenix, Preljina | Prvi Rubia Truck servis u Srbiji

Nadamo da galerija fotografija u nastavku može da prenese impozantnost ovog servisa i lokacija koje je naša ekipa ovog puta posetila. Od automobila, motocikala, kvadova, aviona, kamiona, serijalom TotalEnergies Karavan kroz Srbiju smo se trudili da obuhvatimo sve što se kreće na točkovima, pa ne zaboravite da odgledate i ostale epizode, sigurni smo da ćete pronaći nešto zanimljivo i o svom omiljenom prevoznom sredstvu.

Svi koji su zainteresovani da i njihov automobilski ili kamionski servis konkuriše za ulazak u TotalEnergies servisnu mrežu, mogu nam se slobodno javiti za više informacija.