Skip to content

TotalEnergies u Srbiji

TotalEnergies je energetska kompanija širokog spektra, koja na globalnom nivou proizvodi i plasira na tržište naftu, biogoriva, prirodni i ekološki gas, energiju dobijenu iz obnovljivih izvora i struju. Naših 105.000 zaposlenih posvećeno je energiji koja je pristupačnija, pouzdanija, čistija i dostupnija korisnicima. Aktivna u preko 130 zemalja, kompanija TotalEnergies u prvi plan stavlja održivi razvoj u svim segmentima. U srcu svih naših projekata i delovanja je doprinos dobrobiti svih ljudi na svetu. 
Kompanija TotalEnergies Marketing Serbia d.o.o. na tržištu Srbije posluje od 2010. godine. Jedini je ovlašćeni uvoznik za TotalEnergies i ELF ulja i maziva na ovim prostorima. Direktno je odgovorna za TotalEnergies na teritoriji Srbije, na Kosovu, u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Poznati smo po širokom spektru najsavremenijih ulja i maziva namenjenih automobilima, motorima, teretnim vozilama, građevinskim vozilima i mašinama, poljoprovrednoj mašineriji, ali i proizvodima namenjenim profesionalnim kupcima iz različitih grana industrije.

Rad kompanije karakterišu priznat kvalitet proizvoda potvrđen kroz višegodišnje iskustvo i podrška svim kupcima putem direktnog predstavništva kompanije. Partnerstva sa najvećim automobilskim kompanijama su najpoznatija široj javnosti, a pažnju od 2018. godine privlači i servisni koncept pokrenut u saradnji sa partnerskim servisima pod našom mrežom.