Skip to content

Beo-car BEOGRAD

U drugoj sezoni serijala TQAS Karavan obišli smo nove servise širom Srbije koji su u međuvremenu postali deo TotalEnergies servisne mreže i zavirili na neka ne toliko poznata, a opet, na svoj način posebna mesta u njihovoj blizini. Točkovi TQAS Karavana zaustavljaju se na poslednjoj tački ovogodišnje rute – u Beogradu.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

U poseti našim prijateljima i partnerima iz TQAS servisa “Beo-car” na Novom Beogradu saznajemo nešto više o tome kako su izgradili poslovanje - od prodaje pneumatika, auto delova i opreme - do svojevrsnog auto-centra koji danas obuhvata ne samo razvijen sistem prodaje ( bilo na fizičkoj lokaciji ili putem interneta), već i odličan auto servis u čijem se sklopu nalaze hotel za gume i centar za registraciju i tehnički pregled vozila

TQAS Karavan - Beo-car | Beograd

Iz servisa “Beo-car” idemo u kratku posetu Muzeju vazduhoplovstva, jednom od 10 najboljih na svetu koji broji preko dve stotine letilica istočnog i zapadnog porekla, među kojima su Spitfajer - prvi prototip najpoznatijeg engleskog lovca, Orao – ponos jugoslovenske vazduhoplovne industrije, kao i prototip prve letilice kojom je Ivan Sarić otvorio prvo poglavlje srpske avijacije!

Ako se pitate zašto smo izabrali baš Muzej vazduhoplovstva, otkrićemo vam jednu manje poznatu istorijsku činjenicu, a to je da su prva sintetička ulja korišćena upravo u avionskim motorima!

Nadamo se da su zanimljive priče iz TQAS servisa, prelepi prizori i kulturno-istorijsko nasleđe Srbije dovoljan razlog da pogledate prethodne i pratite buduće epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju.

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “Beo-car” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “BEO-CAR” BEOGRAD