Skip to content

Auto Plus, Subotica

U svom ritmu

Ovog puta vas ekipa TotalEnergies Karavana kroz Srbiju vodi u grad veselih boja i razigranog duha. Bogato ukrašene građevine iz perioda secesije, tragovi multikulturalnosti na svakom koraku, izvanredno bogato kulturno nasleđe, evropski šarm i džez muzika čine Suboticu gradom neuobičajene lepote, lepršavog duha i prefinjenog ritma.

Naš domaćin na krajnjem severu Srbije takt svojoj auto-serviserskoj melodiji dao je pre više od 20 godina, kada je pokrenuo biznis u duetu sa prijateljem, a onda postepeno dograđivao i proširivao „orkestar” onako kako su se ukazivale potrebe za tim. Sada ritam zadaje ne samo osmorici zaposlenih u servisu i trgovini, već i palicama po setu bubnjeva, kada da sebi malo oduška nakon celodnevnog odgovaranja na zadatke i potrebe klijenata.

I našoj ekipi je dao takt koji nas je uveo u meditativno stanje. Ka svetlucavom biseru Vojvodine, obali Palićkog jezera koji odiše mirom i harmonijom, mamio nas je hipnotišući zvuk jednog neobičnog instrumenta novijeg datuma. Sa njim nas je upoznala svetska, a naša, jedna od retkih džezerki, saksofonistkinja, profesorka, naučnica i jogina, koja uspeva da na nesvakidašnji način povezuje sve svoje ljubavi i interesovanja u jednu kompoziciju.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | Auto Plus, Subotica | Dijagnostika, mehanika i svakodnevni ritam

Nadamo se da galerija slika u nastavku može verno da prenese štimung Subotice, Palića i naših domaćina. Na repertoaru su i nešto drugačije simfonije, pa slobodno odgledajte i ostale epizode TotalEnergies Karavana kroz Srbiju, verujemo da smo „pogodili” svačiju notu i ukus.

Ukoliko želite da postanete deo TotalEnergies servisne mreže, budite slobodni da nam se javite za više informacija.