Skip to content

SAMARDŽIĆ BEOGRAD

Nova epizoda TQAS Karavana otkriva neka zanimljiva mesta u Beogradu, skrivena od očiju slučajnih prolaznika.  Na samom početku naše beogradske priče, pozdravljamo naše prijatelje u servisu “Samardžić” koji svojom veličinom i izgledom, za razliku od pomenutih mesta, i te kako privlači svakoga koga put nanese na novobeogradsku stranu Starog sajmišta.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Našeg vedrog i uvek dobro raspoloženog domaćina, Slobodana Šarenca, dočekuje vlasnik servisa “Samardžić” koji nas upoznaje sa radom servisa i sa nama deli interesantne anegdote koje se odvijaju iza automehaničarskih kulisa. U ovoj epizodi predstavijamo vam i jedan drugačiji Beograd - onaj koji će posebno prijati zaljubljenicima u automobile i onima koji traže skrivene kutke za odmor od gradske vreve.

TotalEnergies

Ako osluškujete tišinu između listova drveća, uživate u zvuku motora i ne oklevate da uskočite u vremeplov koji nas vraća kroz vekove automobilske industrije, sigurni smo da ćete uživati u fotografijama koje smo pripremili za vas.

Zanimljive lokalne anegdote, nestvarno lepi prizori i kulturno-istorijsko nasleđe naše zemlje dovoljan su razlog da ne propustine ostale epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju sa Slobodanom Šarencem. Pratite nas i uživajte.