Skip to content

MS Auto Pančevo

Nalazimo se na svega nekoliko kilometara od najveće kontinentalne peščare u Evropi i nadomak arheološkog nalazišta “Starčevo” koje svedoči o počecima stalnog naseljavanja čovečanstva, u gradu u kome je osnovana prva pivara na Balkanu… Dobro došli u Pančevo.

Slobodan Šarenac i ekipa TQAS Karavana stigli su na obalu Tamiša, na mestu gde je pre tri decenije osnovan servis “MS Auto”, firma u vlasništvu porodice Joković, koja gaji dugu tradiciju učešća u auto-moto sportu i prevashodno veliku ljubav prema limenim četvorotičkašima.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

U razgovoru sa g-dinom Srđanom, vlasnikom servisa “MS Auto”, saznajemo kako su postali ovlašćeni serviser za PSA grupu i član TotalEnergies TQAS mreže, koliko se u poslednjih 20 godina promenila auto-industrija, ali i zašto je Bora Todorović, legenda domaće filmske i pozorišne scene, poželeo da odgodi popravku svog Peugeot 307 automobila kojeg je dovezao u servis.

TQAS Karavan - MS Auto | Pančevo

Nedaleko od servisa “MS Auto” nalazi se jedna impresivna zbirka koja broji preko 100 starovremenskih motocikala, među kojima su Puch iz 1926. godine, retki primerci poput New Imperial 7B Supersport iTriumph Thunderbird iz 1961. godine, poklon britanske kraljice za Samit nesvrstanih u Beogradu, vremešni Harley Davidson i BMW modeli, kao i mnogi drugi veterani na dva, a poneki i četiri točka. Slobodan Šarenac i ekipa TQAS Karavana donose vam utiske sa lica mesta.

Nadamo se da su zanimljive anegdote iz servisa, prelepa priroda i kulturno-istorijsko nasleđe Srbije dovoljan razlog da pratite kompletan serijal „TQAS Karavan“ sa Slobodanom Šarencem.

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “MS Auto” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “MS AUTO” PANČEVO