Skip to content

Spas, Čačak

Ekipa TotalEnergies Karavana kroz Srbiju vas vodi u grad kojim treperi jedan širom sveta poznati zvuk. Zvuk mrežice kroz čiji obruč je prošla lopta. Da li je do vazduha, plodne zemlje, ili same reke Morave, ostaje mit, ali je činjenica da je Čačak grad koji je iznedrio neke od najvećih košarkaških legendi naše zemlje.

I naši domaćini u auto-servisu “Spas” imaju za nas nekoliko legendi i anegdota o počecima svog poslovanja. Od vlasnika Slobodana Spasojevića saznaćete koje su osobine ključne za izgradnju kredibiliteta, da li je izreka “stpljen-spašen” primenljiva u današnje vreme i koliko je podrška porodice važna da bi se istrajalo na putu razvoja, i poslovnog i ličnog.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | EP 5 | Spas, Čačak

Pogled na obode Ovčarsko-kablarske klisure oduzima dah svima koji se tu zateknu ili pak namerno u nju dođu. Njeni prevoji samo potvrđuju da su usponi i padovi sastavni deo života i da od njih ne treba bežati, već ih treba prihvatiti i u njima pronaći snagu, kao što smo i mi našli jedan zanimljiv dragulj prirode usred krivudavog toka Morave.

I ova epizoda je potvrda da je Srbija prelepa zemlja bogata prirodom i kulturno-istorijskim nasleđem koje treba negovati. Za još ovakvih mesta i inspirativnih anegdota, pozivamo vas da pogledate i ostale epizode serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TotalEnergies koncept, kontaktirajte nas. Napredujmo zajedno kroz partnerstvo.