Skip to content

TotalEnergies Karavan

Otvaranjem zvaničnog predstavništva u Srbiji  2010. godine ispunili smo jedan važan cilj, a to je da vama, našim kupcima, partnerima i saradnicima budemo uvek dostupni, da zajedno rastemo i unapredimo okruženje u kome živimo i radimo. Upravo su direktan kontakt sa vama i garancija kvaliteta naših proizvoda glavne prednosti na domaćem tržištu.

Ako ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TQAS koncept, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.
 

Naše prisustvo u Srbiji iskoristili smo da vas upoznamo i da kroz svakodnevnu saradnju saznamo vaše potrebe i želje. Primena TQAS koncepta je samo jedan segment pri realizaciji ovih ciljeva. Zato, krenite sa nama na put kroz Srbiju, na put TotalEnergies Karavana, na kom će vas naš ljubazni voditelj Slobodan Šarenac i njegovi srdačni domaćini, provesti kroz raznorazne automrehaničarske anegdote, ispričati male/velike tajne auto-servisa, prikazati vam divne krajolike i zanimljive lokacije. Preostaje vam samo da se udobno smestite i uživate. TotalEnergies Karavan kreće na put.

TotalEnergies Karavan: Peta sezona (2023/2024)

TotalEnergies Karavan: Četvrta sezona (2022/2023)

TotalEnergies Karavan: Treća sezona (2021/2022)

TotalEnergies Karavan: Druga sezona (2019.)

TotalEnergies Karavan: Prva sezona (2018.)