Skip to content

Dane, Jagodina

Oko za detalj

Za osam vekova postojanja, izmenila je nekoliko imena – Esperiš, Jašinče, Jagodnja, Jagotna, Giadova, Svetozarevo… Današnji naziv Jagodina vraćen joj je tek pre tridesetak godina. Mala i slatka poput voćke sa kojom simbolično deli ime, u samom je srcu Pomoravskog okruga.

Pre trideset godina je u Jagodini osnovan i naš partnerski servis “Dane”, pravo mesto ako želite da “uglancate” auto kao da tek kupljen izlazi iz salona. Od naših domaćina, jednog vlasnika i jednog naslednika, saznaćete kako se ljubav prema struci prenosi sa oca na sina, zašto “detailing” zahteva oštro oko za detalje, i kako se harmonijom nadvladava “haos”.

Nakon toga vas vodimo u Muzej sa više od deset hiljada neverovatnih eksponata u kom se ipak izdvaja jedna posebna priča – priča o detalju koji je veštom oku kamere zapao za sočivo i zauvek ovekovečio ne samo jedno nasmejano lice, već i istorijski trenutak izuzetno važan kako za samu Jagodinu, tako i za čitavu Srbiju.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | Dane, Jagodina | Od mehanike do detailing-a vozila

Nadamo se da galerija fotografija u nastavku može detaljno da prenese naše utiske stečene tokom posete gradu začetniku industrijalizacije u Srbiji. Gledajući epizode serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju, možete se provozati i ostalim divnim krajevima naše zemlje i čuti zanimljive i inspirativne priče naših vrednih domaćina.

Ukoliko ste zainteresovani da i vaš servis postane deo TotalEnergies koncepta, pozivamo vas da nam se obratite za više informacija.