Skip to content

Lumis, Beograd

Do naših domaćina u trećoj epizodi stižemo drevnom trasom koja potiče još iz rimskih, pa i ranijih vremena. Bulevar Kralja Aleksandra u Beogradu, nekadašnji Carigradski drum, oduvek je bio jedna od “žila kucavica” prestonice.

U razgovoru sa Milovanom Mladenovićem, vlasnikom auto-servisa “Lumis”, saznajemo šta je, pored održavanja i popravke standardnih modela, neophodno za upuštanje u posao servisiranja luksuznih i retkih automobila, zašto bi edukacija morala da traje tokom čitave karijere i koliko je važno dati priliku mladima da uče i stiču iskustvo u ovoj oblasti.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | EP 3 | Lumis, Beograd

Dalje vas iz radne atmosfere “Lumisa” vodimo u jedan kutak Beograda gde odmor za dušu dobija pun smisao. Za dobar život, neophodno je održavati balans između posla i uživanja, a ovo mesto ima sve što je potrebno da se “povuče ručna”, zastane i predahne.

Složićete se da su divni prizori prirode kojom naša zemlja može da se pohvali, kulturno-istorijsko nasleđe i zanimljive priče naših vrednih domaćina dovoljan razlog da ispratite sve epizode serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju, i uživate u društvu Slobodana Šarenca.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TotalEnergies koncept, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.