Skip to content

Genuine, Beograd

Beogradsku avanturu na točkovima TotalEnergies Karavana kroz Srbiju nastavljamo podno njegove jedine planine. Od davnina poznata po najkvalitetnijoj rudi i plemenitim metalima, ova planina drevnog imena Žrnovica, koju danas znamo kao Avala, predstavlja prirodno dobro od opšteg značaja.
Možda ona i ne krije mitsko zlatno runo, ali se u njenom podnožju svakako nalaze naši vredni domaćini iz auto servisa “Genuine”. Njihov hobi, ili bolje reći ljubav prema trkama terenskih vozila obezbedila im je poznanstva, ali i saradnje van granica Srbije, a njihova stručnost u vezi sa Land Rover vozilima je postala nadaleko čuvena.

TotalEnergies Karavan kroz Srbiju | EP 4 | Genuine, Beograd

Od uzbudljive off-road avanture do najviše beogradske tačke sa koje se pogled po vedrom danu pruža čak do Vršca, sigurni smo da ćete uživati u ovoj sjajnoj vožnji kroz četvrtu epizodu.

Za još mnogo anegdota, zanimljivh priča iz servisa i skrivenih lepota naše zemlje, ispratite i ostale epizode serijala TotalEnergies Karavan kroz Srbiju.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaš servis konkuriše za TotalEnergies koncept, kontaktirajte nas. Napredujmo zajedno kroz partnerstvo.