Skip to content

Auto-maziva

Quartz:
Produžava trajanje vašeg motora!

Quartz svakog dana odgovara na potrebe različitih tipova korisnika. Od timova u motosportu i vrhunskih trkača, do eksperata u svakodnevnom životu, kao što su proizvođači i mehaničari, naša ulja su formulisana tako da odgovore na sve potrebe korisnika.

Sa više od 60 godina iskustva, inženjeri Quartz maziva su razvili formule sa neprevaziđenom molekularnom interakcijom. Svaki proizvod sadrži specifične hiperaktivne molekule koji daju željeni efekat: Quartz serija unapređena je najnovijim tehnologijama.

Zahvaljujući smelom pristupu istraživanju i razvoju od samog početka, naša Quartz motorna ulja prevazilaze čak i najstrože zahteve proizvođača automobila. Quartz proizvodi su testirani i odobreni od strane velikih proizvođača automobila (proizvođača originalne opreme - OEM).
Pomenuta odobrenja su zvanična garancija da su Quartz proizvodi 100% kompatibilni sa opremom i tehnologijom proizvođača koji ih potpisuju.

Quartz motorna ulja ne samo da doprinose većoj čistoći motora, već i njegovoj zaštiti i ekonomičnosti u potrošnji goriva*.

* Pri upotrebi proizvoda koji nose oznaku “Fuel Economy”.

Da li biste želeli da vaš motor duže ostane čist?

Da
* Na osnovu testa API Sequence IIIF. Rezultat za QUARTZ 5000 15W-40 u poređenju sa industrijski referentnim uljima prema standardima Američkog instituta za naftu (API).

NAJEFIKASNIJA TEHNOLOGIJA ČIŠĆENJA MOTORA

Zahvaljujući naprednim molekulima detergenata formulisanim tako da privlače i izoluju čestice prljavštine poput mulja i čađi, Clean-Shield tehnologija održava motore čistim duži vremenski period.

Boreći se protiv glavnih uzroka kvarova, Quartz ulje sa Clean-Shield tehnologijom je izbor mnogih vlasnika automobila širom sveta, budući da garantuje čistoću motora u intervalu korišćenja ali i nakon zamene ulja.

ČISTOĆA

Da li vam je važno da smanjite habanje komponenti prilikom hladnog starta?

Da
* Na osnovu ACEA testa OM646LA. Rezultat za QUARTZ 9000 5W-40 u poređenju sa industrijski referentnim uljima prema standardima Udruženja evropskih proizvođača automobila (ACEA).

NAPREDNA GENERACIJA ULJA ZA IZVANREDNU ZAŠTITU

Age-Resistance tehnologija nudi neprevaziđenu zaštitu motora. Jedinstvena kombinacija hiperaktivnih molekula stvara čvrst uljni film na svim delovima motora kako bi im obezbedio nesmetan rad.

Motor je spreman za vožnju u punom kapacitetu tokom čitavog radnog veka, u potpunosti zaštićen od brojnih izazova, od oksidacije do ekstremnih temperatura i prljavštine.

ZAŠTITAČISTOĆA

Da li su vam važne poboljšana ekonomija goriva i izuzetna stabilnost ulja?

Da
* Na osnovu ACEA testa M111 za ekonomiju gorva. Rezultat za Quartz Ineo Xtra Dynamics 0W-20 u poređenju sa industrijski referentnim uljima, prema standardima Udruženja evropskih proizvođača automobila (ACEA).
** Na osnovu API Sequence IIIH testa za zgušnjavanje ulja pri visokim temperaturama. Rezultat za Quartz Ineo Xtra V-Drive 0W-20 u poređenju sa industrijski referentnim uljima prema standardima Američkog instituta za naftu (API).

NAJBOLJA BRIGA O MOTORU ZA MAKSIMALNE PERFORMANSE

Eco-Science tehnologija je najnovije otkriće TotalEnergies laboratorije.

Eco-Science tehnologija oslobađa snagu novijih generacija motora. Najsavremeniji modifikatori trenja smanjuju frikciju između delova, omogućavajući motorima da dostignu svoj puni potencijal.

Eco-Science tehnologija omogućava dugotrajnu čistoću motora, zaštitu od starenja i značajnu uštedu goriva. Manja potrošnja goriva znači niža emisija ugljen-doksida i čestica.

Sa svojom Eco-Science tehnologijom, Quartz ulje je prvi izbor mnogih vlasnika automobila, budući da odgovora na sve potrebe potrošača.

UŠTEDA GORIVA PRODUŽENO TRAJANJEZAŠTITAČISTOĆA

Više informacija o Quartz liniji proizvoda