Skip to content

U nastavku avanture na točkovima TQAS Karavana, naš sjajni domaćin, Slobodan Šarenac, vodi nas duž obale Dunava, pravac u Boleč! U društvu ljubaznih vlasnika servisa “Petković i sinovi”, osnovanog davne 1981. godine, otkrivamo kako jedan porodični biznis raste i napreduje u uslovima višedecenijske tržišne trke, koji su trendovi u auto-indurstriji uticali na razvoj poslovanja i još neke interesantne priče iz svakodnevnog rada sa klijentima.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Na samo par minulta od servisa nalazi se jedno od najvećih praistorijskih naselja u Evropi! U poseti arheološkom lokalitetu Belo brdo u Vinči otkrivamo kako su koncept ekoloških kuća, kojima danas teže najrazvijeniji delovi sveta, naši preci primenjivali pre 7.500 godina!

TQAS KARAVAN - Petković i sinovi | Boleč

Sa neobičnog putovanja u praistoriju, vraćamo se u servis gde saznajemo da li su popravke savremenih automobila moguće bez upotrebe dijagnostike i da li je plastika nova limarija! 

Nadamo se da su ove male/velike priče iz TQAS servisa, kao i kulturno-istrorijsko bogatstvo naše zemlje dovoljan razlog da ne propustite ostale epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju sa Slobodanom Šarencem. 

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “Petković i sinovi” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “PETKOVIĆ I SINOVI” BOLEČ