Skip to content

Allureco Niš

Ekipa TotalEnergies TQAS Karavana nalazi se na jugu naše mape. Posetićemo TQAS servis “Allureco” u Nišu gde saznajemo kako se gradi odličan renome u ovoj oblasti poslovanja i kako kroz edukaciju budućih elektroničara, servis “Allureco” ne samo da ulaže u širenje sopstvenih kapaciteta, već doprinosi očuvanju i razvoju profesije koja postaje sve traženija u auto-industriji. Usput uživamo u prizorima grada bogate kulturno-istorijske baštine, grada u kome su rođena dva rimska imeperatora i koji je vekovima bio predmet interesovanja brojnih osvajača.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Oštro oko Slobodana Šarenca zapaža da servis, narodski rečeno, izgleda “kao apoteka”. Međutim, to nije slučajno, već je odraz poslovne filozofije i sistema koji je, za manje od 3 godine  od jednog radnog mesta sa dijagnostikom izrastao u veliki auto-servis koji pruža kompletnu uslugu za sve brendove vozila. Na pitanje o budućnosti i daljem razvoju, ljubazni vlasnici servisa “Allureco” imaju još mnogo toga interesantnog da nam kažu, od čega izdvajamo saradnju sa jednom elektrotehničkom školom iz Niša. Da ne otkrivamo previše, toplo preporučujemo da pogledate video.

TQAS Karavan - Allureco |Niš

U poseti elektrotehničkoj školi “Mija Stanimirović” koja je nedavno proslavila 70 godina postojanja, zavirićemo u školsku auto-radionicu, gde saznajemo “ispod haube” kako teče obuka budućih eksperata za elektroniku na vozilima, ali i koja je uloga partnerskih servisa u njihovom obrazovanju i budućem profesionalnom angažmanu.

Nadamo se da su ove male/velike priče iz TQAS servisa dovoljan razlog da ne propustite ostale epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju sa Slobodanom Šarencem. 

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “Allureco” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “ALLURECO” NIŠ