Skip to content

PCR Sremska Mitrovica

U novoj epizodi, Slobodan Šarenac i ekipa TQAS Karavana stižu u Sremsku Mitrovicu, grad čiji svaki kamen i parče zemlje svedoče o 7 milenijuma postojanja, od praistorijskog naselja, antičke prestonice i srednjevekovne varoši, do savremenog industrijskog grada kakav je danas. Cilj našeg putovanja je da vas upoznamo sa vrednim ljudima iz TQAS servisa “PCR”, saznamo zašto vlasnici vozila ne samo iz grada i okoline, već i iz susedne Hrvatske,i Bosne i Hercegovine imaju potpuno poverenje u ovaj servis i kako im u tome pomaže članstvo u servisnoj mreži.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Naš domaćin u ovoj emisiji, vlasnik servisa „PCR“, ispričaće nam nešto više o saradnji sa TotalEnergies koja traje više od 6 godina, ali i jednu od mnogobrojnih zanimljivih anegdota koje se dešavaju iza majstorskih kulisa, zato obavezno pogledajte video u nastavku.

TQAS Karavan - PCR | Sremska Mitrovica

Iz servisa “PCR”, povešćemo vas na kratko putovanje do momenta u istoriji kada je Sremska Mitrovica bila raskošan i vrlo moćan antički grad i jedna od 4 prestonice rimskog carstva. Sedeći na ostacima privatnih odaja čuvene Carske palate, saznajemo da su pojedine tekovine civilizacije koje često pripisujemo modernom dobu, zapravo osmišljene i primenjene pre 17 vekova!

Nadamo se da su zanimljive lokalne anegdote, nestvarno lepi prizori i kulturno-istorijsko nasleđe Srbije dovoljan razlog da pratite kompetan serijal „TQAS Karavan“ sa Slobodanom Šarencem.

Ako želite da saznate više o TQAS servisu “PCR” i pogledate kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na dugme:

TQAS “PCR” SREMSKA MITROVICA