Skip to content

RAJ TRANS KRAGUJEVAC

Na točkovima TQAS Karavana, krećemo put Kragujevca u posetu našim prijateljima u servisu „Raj Trans” gde se upoznajemo sa načinom rada i uslugama servisa, ali to nije sve. Naši domaćini su se potrudili da nam dočaraju atmosferu iz servisa, posebno se osvrnuvši na priču trostruke poprvake jednog istog pneumatika u toku samo jednog radnog dana.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Dok TQAS Karavan tutnji Miloševom prestonicom, put nas vodi dalje kroz zanimljive istorijske momente koji su utabali staze razvoja moderne srpske države, od Obrenovića do Fiće, preko prvog srpskog Ustava i prve elektrifikacije. I u ovoj epizodi, Slobodan Šarenac vodi vas u nezaboravnu avanturu i sa svojim sagovornicima otkriva segmente slavne nacionalne istorije, zato obavezno pogledajte video.

Iz TQAS servisa „Raj Trans”,  kroz kolaž koji čine delovi istorijskog nasleđa, procvata industrijalizacije i zlatnog doba automobilske industrije upoznajemo Kragujevac u jednom novom svetlu. Uživajte u fotografijama koje smo pripremili za vas.

Zanimljive lokalne anegdote, nestvarno lepi prizori i kulturno-istorijsko nasleđe naše zemlje dovoljan su razlog da ne propustite ostale epizode “TQAS Karavana” kroz Srbiju sa Slobodanom Šarencem. Pratite nas i uživajte.