Skip to content

Vaša firma

Moto-sportovi

 

Mi iz kompanije TotalEnergies izgradili smo dubinsko razumevanje jedinstvenih potreba naših klijenata. Naše poznavanje lokalnih prilika, bliskost sa klijentima i pristupačnost omogućuju nam da pružamo podršku firmama svih vrsta.
Čime god da se bavi vaša firma, kada je u pitanju izbor odgovarajućih maziva za vaša vozila i opremu, pronaći ćete sve što vam je potrebno u širokom asortimanu TotalEnergies proizvoda. Kao i uvek, TotalEnergies je tu da vas posavetuje u ovom procesu.

Franšize za prodaju automobila i servisi

Sa našim širokim asortimanom TotalEnergies, u stanju smo da podmirimo vaše potrebe za svim visokokvalitetnim mazivima koja će vam ikada zatrebati.

Franšize za prodaju motocikala i servisi

Nije slučajno što toliki proizvođači motocikala biraju TotalEnergies i Elf maziva za upotrebu u svojim proizvodima. Mi imamo maziva za svaku marku i model.

Upravljanje teretnim voznim parkom

Povećajte efikasnost goriva, svedite na minimum vreme izgubljeno usled kvarova i smanjite sveukupne troškove izborom TotalEnergies za vaš vozni park.

Prodavci kamiona, gradskih i putničkih autobusa

TotalEnergies se može pohvaliti asortimanom proizvoda namenjenih određenim sektorima koji su idealni kako za brendirane prodavce tako i za one koji prodaju više brendova.

Zemljani radovi

TotalEnergies blisko sarađuje sa klijentima kako bi proizveo savršena maziva za opremu na kojoj se zasniva njihova firma.

Poljoprivreda

TotalEnergies maziva su naročito formulisana da bi omogućila poljoprivrednim mašinama nesmetan rad, pa vaši poslovi mogu da napreduju iz dana u dan.

Obalska i unutrašnja plovidba

Kada su u pitanju morska i rečna plovila, TotalEnergies nudi asortiman maziva osmišljenih tako da maksimalno uvećaju učinak i trajnost motora. Saznajte više o TOTAL mazivima za plovila namenjena obalskoj i unutrašnjoj plovidbi.

Saznajte više o tome kako Vam TotalEnergies može pomoći.