Skip to content

Proizvod meseca

ELF EVOLUTION 900 NF 5W40

- mesec januar -

ELF EVOLUTION 900 NF 5W40

ELF sa ponosom predstavlja sintetičku tehnologiju ulja, veoma jakih performansi, savršeno dizajnirano da ispuni zahteve novih benzinskih i dizel motora.

ELF EVOLUTION 900 NF predstavlja lidera u mazivima sa gradacijom 5W40. Savršeno odgovara i preporučuje se za sportske vidove vožnje pri velikim brzinama i za sve uslove putovanja (autoput, gradska, međugradska vožnja…)

Specifikacije proizvoda:

  • ACEA A3/B4 - API SL/CF
  • VW 502.00/505.00 • MB-Approval 229.3
  • PORSCHE A40

 

 

QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

- mesec decembar -

QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

Kako se kompanija TotalEnergies konstantno trudi da poboljša tehnologiju proizvodnje, kao i da uvek poveća spektar proizvoda koji svojim klijentima stavlja na raspolaganje, Total Serbia d.o.o. predstavlja novo motorno ulje QUARTZ INEO LONG LIFE 5w30.

Reč je o savremenom motornom ulju čija se proizvodnja zasniva na najvišem mogućem nivou postojeće sintetičke tehnologije.

Ovaj proizvod koristi specijalne aditive sa niskim sadržajem SAPS čestica (čestice sulfatnog pepela, fosfora i sumpora) kako bi se sprečila pojava preranog začepljenja i habanja ali i produžio interval zamene ulja, čak i pri vožnji u najsurovijim uslovima.
Ovaj proizvod je namenjen najnovijim vozilima nemačkih proizvođača automobila i za benzinske i za dizel motore (Mercedes Benz, BMW, VW, Porsche…) i u potpunoj je saglasnosti sa najsavremenijim ekološkim standardima.