Skip to content

Izdvojeni proizvodi

ELF EVOLUTION 900 NF 5W40

ELF EVOLUTION 900 NF 5W40

ELF sa ponosom predstavlja sintetičku tehnologiju ulja, veoma jakih performansi, savršeno dizajnirano da ispuni zahteve novih benzinskih i dizel motora.

ELF EVOLUTION 900 NF predstavlja lidera u mazivima sa gradacijom 5W40. Savršeno odgovara i preporučuje se za sportske vidove vožnje pri velikim brzinama i za sve uslove putovanja (autoput, gradska, međugradska vožnja…)

Specifikacije proizvoda:

  • DAIMLER : MB-Approval 229.3
  • VAG : VW 502.00 ,VW 505.00

 

 

QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

Kako se kompanija TotalEnergies konstantno trudi da poboljša tehnologiju proizvodnje, kao i da uvek poveća spektar proizvoda koji svojim klijentima stavlja na raspolaganje, Total Serbia d.o.o. predstavlja novo motorno ulje QUARTZ INEO LONG LIFE 5w30.

Reč je o savremenom motornom ulju čija se proizvodnja zasniva na najvišem mogućem nivou postojeće sintetičke tehnologije.

Ovaj proizvod koristi specijalne aditive sa niskim sadržajem SAPS čestica (čestice sulfatnog pepela, fosfora i sumpora) kako bi se sprečila pojava preranog začepljenja i habanja ali i produžio interval zamene ulja, čak i pri vožnji u najsurovijim uslovima.
Ovaj proizvod je namenjen najnovijim vozilima nemačkih proizvođača automobila i za benzinske i za dizel motore (Mercedes Benz, BMW, VW, Porsche…) i u potpunoj je saglasnosti sa najsavremenijim ekološkim standardima.