Skip to content

Motorna ulja

QUARTZ XTRA

Asortiman

Quartz Xtra je nova linija maziva napredne tehnologije, za hibridne motore i najnovije motore smanjene zapremine. Koristi prednosti inovativne Eco-Science tehnologije.

Quartz Xtra 0w-20

Eco-Science tehnologija produžava radni vek motora i unapređuje njegovu efikasnost, na optimalan način brine o motoru i smanjuje potrošnju goriva. Drugim rečima, Quartz Xtra motorna ulja sa Eco-Science tehnologijom ne samo da uklanjaju nečistoće i štite motor, već donose i dodatne benefite kao što su značajna ušteda goriva i optimalna briga o motoru, za maksimalne performanse.

QUARTZ INEO

Asortiman

QUARTZ INEO je naša linija proizvoda visoke kategorije, specijalno formulisanih za vozila koja poseduju fi ltere čestica, dok se šira preporuka odnosi na sva vozila koja poseduju sisteme za tretman izduvnih
gasova.

Motorna ulja total quartz ineo

Quarzt Ineo linija prizvoda sa Age-Resistance tehnologijom nudi neprevaziđenu zaštitu motoru.

Jedinstvena kombinacija hiperaktivnih molekula stvara čvrst uljni film na svim delovima motora kojima je neophodna zaštita.

Motori su u potpunosti zaštićeni od brojnih izazova, od habanja dooksidacije, čak i pri ekstremnim temperaturama.

U fokusu QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30

Univerzalno motorno ulje za vozila koja proizvodi Volkswagen grupa. Izuzetna postojanost svih karakteristika maziva odgovara na potrebu za produženim intervalom zamene ulja. Održava savršenu čistoću motora. Kompatibilno sa benzinskim i dizel motorima.

Zvanična VW 504.00/507.00,  BMW LL-04, MB-Approval 229.51, Porsche C30 odobrenje

QUARTZ 9000

Asortiman

QUARTZ 9000 je linija proizvoda visoke kategorije, namenjenih vozilima koja ne poseduju filtere čestica, nudeći širok dijapazon primene. Quartz 9000 proizvodi su formulisani tako da motoru bezbede najviši nivo zaštite, performanse i dug vek trajanja.

QUARTZ 9000

 

Quartz 9000 linija zasnovana je na ekskluzivnoj Age-Resistance tehnologiji.

Quartz 9000 sa Age-Resistance tehnologijom obezbeđuje vrhunsku zaštitu od mehaničkog habanja i ekstremnih temperatura, kao i izvanredne performanse tokom čitavog radnog veka motora, čak i u uslovima čestog stajanja i kretanja.

QUARTZ 7000

Asortiman

QUARTZ 7000 je linija polusintetičkih motornih ulja koja obezbeđuje efikasan rad i besprekornu čistoću motora. 

TOTAL QUARTZ 7000

 

Boreći se protiv glavnih uzroka kvarova, Quartz 7000 sa Clean-Shield tehnologijom je izbor mnogih vlasnika automobila širom sveta budući da garantuje čistoću motora od zamene do zamene ulja.

QUARTZ 5000

Asortiman

QUARTZ 5000 je naša linija mineralnih ulja visokih performansi koja obezbeđuju naprednu čistoću motora.

TOTAL QUARTZ 5000

Quartz 5000 linija zasnovana je na Clean-Shield tehnologiji.

Zahvaljujući molekulima čija napredna detergentska svojstva izoluju prljavštinu, u prvom redu talog i čađ, Clean-Shield tehnologija održava motore čistim na duge staze.