Skip to content

Na adresi Mihajla Pupina 1a u Pančevu, nalazi se TQAS servis “MS Auto”. Od osnivanja 1990. godine, servis “MS Auto” sarađivao je sa velikim imenima iz auto-industrije poput Opela i Peugeot-a , a 2004. godine postaje ovlašćeni serviser za Citroen vozila, sa osnovnom idejom i ciljem da klijentima pruži profesionalnu i kompletnu uslugu na jednom mestu. Pored održavanja i servisiranja vozila, “MS Auto” pruža usluge šlep službe i pomoći na putu 24h dnevno, tokom cele godine, kao i usluge tehničkog pregleda i registracije vozila.

Sklopivši ugovor sa TotalEnergies, “MS Auto” otvara vrata servisa krajem 2018. godine, kompletno rebrendiran i uređen u skladu sa globalnim TQAS standardom.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TQAS servis - MS Auto | Pančevo

Visok nivo profesionalizma, konstantan rad na usavršavanju kadrova, ali Ii dugogodišnja ekspertiza vlasnika servisa koji, kao glavni inženjer, učestvuje u auto-moto sportu, bili su odlična polazna tačka za ostvarivanje saradnje sa TotalEnergies.

Pored fizičkih lica, više od 40 firmi poverilo je održavanje i servisiranje kako službenih vozila tako i čitavih voznih parkova upravo TQAS servisu “MS Auto”.