Skip to content

KRSMANOVIĆ DONJA BORINA

TQAS servis “Krsmanović” osnovan je 1996. godine u mestu Donja Borina, nadomak Loznice, na magistralnom putu ka Bosni i Hercegovini. Pored osnovne delatnosti koja uključuje servisiranje i održavanje vozila koristeći savremenu dijagnostiku i radioničku opremu, servis “Krsmanović” proširio je obim usluga na prodaju auto delova, vulkanizerske usluge, šlep službu, a u sklopu objekta nalazi se i perionica automobila.

Kao deo jedninstvene TotalEnergies servisne mreže u zemlji i regionu kojoj se priključuje 2019. godine, auto servis “Krsmanović” nosi prepoznatljiva vizuelna obeležja TQAS koncepta. 

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

Jedan od najvažnijih ciljeva potpisivanja partnerstva sa TotalEnergies bio je da se krajnjim korisnicima obezbedi zaokružena ponuda koja, pored servisnih usluga, uključujući i brzu i stručnu zamenu ulja i filtera, uz garanciju kvaliteta originalnih TotalEnergies i Elf proizvoda.

TQAS servis “Krsmanović” je porodični biznis koji neguje neposredan i individualan pristup svakom klijentu. Kao takav, jedan je od servisa sa najdužom tradicijom uspešnog poslovanja na teritoriji opštine Mali Zvornik.