Skip to content

BEO-CAR, Beograd

Osnovana 1994. godine, firma “BEO-CAR” bavi se prodajom pneumatika, auto-delova, auto-opreme, motornih ulja, akumulatora i auto-kozmetike. U okviru firme posluje i auto-servis koji se nalazi na adresi Zemunska br. 10 na Novom Beogradu. Servis “BEO-CAR” predstavlja svojevrstan auto-centar u čijem se sklopu nalaze prodavnica auto-delova, hotel za gume, kao i jedinica za tehnički pregled i registraciju vozila.

Sredinom 2019. godine, “BEO-CAR” postaje deo TotalEnergies servisne mreže, jedinstvenog koncepta kojim TotalEnergies nastoji da podrži svoje partnere širom sveta. Podrška se ogleda u snabdevanju partnera originalnim proizvodima iz našeg asortimana, stručnom usavršavanju zaposlenih, kao i promotivnim aktivnostima koje se organizuju u okviru mreže.

Kako servis izgleda nakon usvajanja TotalEnergies koncepta, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Savremen koncept auto-servisa koji pruža sve neophodne usluge na jednom mestu, uz garanciju kvaliteta i posvećenost svakom od klijenata, samo su neke od vrednosti za krajnjeg korisnika koje TotalEnergies podržava kroz ovaj projekat.

Beo-car Servis

Pored profesionalne usluge, članstvo servisa u TotalEnergies mreži za krajnje korisnike takođe znači poverenje, sigurnost u kvalitet, kao i pristup originalnim uljima i mazivima iz TotalEnergies asortimana.