Skip to content

Allureco, Niš

Servis “Allureco” nalazi se na adresi Dimitrija Tucovića 196 u Nišu, na pistupačnoj lokaciji pokraj državnog puta ka Prokuplju. Pored održavanja i popravke svih vrsta putničkih i lakih teretnih vozila, servis “Allureco” je specijalizovan za automobile marke Peugeot i Citroën.

TotalEnergies konceptu priključuje se polovinom 2019. godine kada dobija novi, prepoznatijiv vizuelni identitet koji odlikuje sve partnerske servise u TotalEnergies mreži. Pored toga, učestvuje u promotivnim aktivnostima koje kompanija organizuje na nivou mreže, dobija podršku u vidu snabdevanja uljima i mazivima iz TotalEnergies portfolija, a sami zaposleni priliku za stručnim unapređenjem znanja i veština.

Kako servis “Allureco” izgleda nakon usvajanja TotalEnergies koncepta, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Dugogodišnje zadovoljstvo korišćenjem TotalEnergies ulja, odabir kvalitetnih auto-delova i visok standard u pružanju usluga, bili su odlična preporuka za ulazak u TotalEnergies mrežu servisa, na obostrano, ali i na zadovoljstvo krajnjih korisnika koji uživaju sve pogodnosti brze i kvalitetne usluge, uz poverenje u originalnost ulja i maziva pod brendom TotalEnergies.

Allureco TotalEnergies mreža servisa

Prateći trendove i novine u auto-industriji, servis se kontinuirano razvija i proširuje paletu usluga za klijente. Upravo je ovakva poslovna filozofija jedan od razloga zbog čega je TotalEnergies prepoznao auto-servis “Allureco” kao partnera sa kojim teži zajedničkom napretku u poslovanju.