Skip to content

Petković i sinovi, Boleč

Servis “Petković i sinovi” osnovan je 1981. godine kao porodična firma specijalizovana za auto-limariju. Nalazi se na adresi Smederevski put 2 u naselju Boleč koje pripada beogradskoj opštini Grocka. Danas je firma “Petković i sinovi” ovlašćeni serviser za Peugeot vozila, a osim limarskim radovima, bavi se i pružanjem servisnih usluga za sve tipove putničkih automobila, uključujući kompletnu mehaniku i dijagnostiku, farbanje automobila i servisiranje klima uređaja. Pored navedenih usluga, servis poseduje sopstvenu šlep službu, koja je za klijente servisa potpuno besplatna.

Sredinom 2019. godine, servis “Petković i sinovi” postaje član TotalEnergies servisne mreže koja nosi prepoznatljiva obeležja TotalEnergies koncepta po pitanju ne samo vizuelnog identiteta, već i partnerske saradnje koja podrazumeva unapređenje poslovanja i zajednički nastup na tržištu.

U galeriji slika koja sledi pogledajte kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu.

Ulaganje u opremu i alate, profesionalna nadogradnja, a pre svega višegodišnja posvećenost radu, rezultirali su poverenjem klijenata koje traje gotovo tri decenije.

Petković i sinovi Boleč

Brojna partnerstva sa osiguravajućim kućama, ovlašćenim serviserima i prodavcima auto-delova, opreme i auto-kozmetike razlog su više koji je preporučio servis “Petković i sinovi” za punopravnog člana TotalEnergies mreže servisa, omogućivši sve benefite koje članstvo donosi.