Skip to content

Petković i sinovi Boleč

Servis “Petković i sinovi” osnovan je 1981. godine kao porodična firma specijalizovana za auto-limariju. Nalazi se na adresi Smederevski put 2 u naselju Boleč koje pripada beogradskoj opštini Grocka. Danas je firma Petković ovlašćeni serviser za Peugeot vozila, a pored limarskih radova, bavi se pružanjem servisnih usluga za sve tipove putničkih automobila, uključujući kompletnu mehaniku i dijagnostiku, farbanje automobila i servisiranje klima uređaja. Pored navedenih usluga, servis poseduje sopstvenu šlep službu, koja je za klijente servisa potpuno besplatna.

Sredinom 2019. godine, servis “Petković i sinovi” postaje član TotalEnergies servisne mreže koja nosi prepoznatljiva obeležja TQAS koncepta po pitanju ne samo vizuelnog identiteta, već i partnerske saradnje koja podrazumeva unapređenje poslovanja i zajednički nastup na tržištu.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TOTALENERGIES MREŽA SERVISA - Petković i sinovi | Beograd

Ulaganje u opremu i alate, profesionalna nadogradnja, a pre svega, višegodišnja posvećenost radu, rezulturali su poverenjem klijenata koje traje gotovo tri decenije.

Brojna partnerstva sa osiguravajućim kućama, ovlašćenim serviserima i prodavcima auto-delova, opreme i auto-kozmetike razlog su više koji je preporučio servis “Petković i sinovi” za punopravnog člana TQAS mreže.