Skip to content

PCR SREMSKA MITROVICA

Auto servis “PCR”nalazi se na adresi Ticaninova 22a u Sremskoj Mitrovici i bavi se servisiranjem i održavanjem svih vrsta putničkih i lakih dostavnih vozila. Servis je specijalizovan za mehaniku, dijagnostiku, vulkanizerske usluge i redovne servise, a pored pomenutih usluga, bavi se i prodajom ulja i rezervnih delova, pretežno za francuska vozila.

Krajem 2018. godine, servis “PCR” postaje član servisne mreže TQAS, dobivši novi vizuelni identitet u skladu sa prepoznatiljivim standardom koji karakteriše sve servise u TotalEnergies mreži, kako u Srbiji tako i širom sveta.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TotalEnergies

Zahvaljujući dobroj reputaciji koju servis uživa među svojim klijentima i dugogodišnjoj saradnji sa TotalEnergies, partnerstvo koje se zasnivalo na prodaji TotalEnergies ulja ovim projektom dobija novu dimenziju čiji je cilj da krajnjim korisnicima garantuje dosledno visok nivo usluge kroz kontinuirano usavršavanje kadrova i podršku servisu, kao i originalnost proizvoda pod brendom TotalEnergies.

Pored pomenutog, dodatni benefit za servise u mreži je podrška kroz razne marketinške akcije, što za krajnje korisnike znači da će uživati posebne pogodnosti i akcije koje će biti organizovane u okviru servisne mreže.