Skip to content

PCR, Sremska Mitrovica

Auto servis “PCR” nalazi se na adresi Ticaninova 22a u Sremskoj Mitrovici i bavi se servisiranjem i održavanjem svih vrsta putničkih i lakih dostavnih vozila. Servis je specijalizovan za mehaniku, dijagnostiku, vulkanizerske usluge i redovne servise, a pored pomenutih usluga, bavi se i prodajom ulja i rezervnih delova, pretežno za francuska vozila.

Krajem 2018. godine, servis “PCR” postaje član TotalEnergies servisne mreže, kada dobija novi vizuelni identitet u skladu sa prepoznatiljivim standardom koji karakteriše sve servise u mreži, kako u Srbiji tako i širom sveta.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Zahvaljujući dobroj reputaciji koju servis uživa među svojim klijentima i dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom TotalEnergies, partnerstvo koje se zasnivalo na prodaji TotalEnergies ulja ovim projektom dobija novu dimenziju sa ciljem da krajnjim korisnicima garantuje dosledno visok nivo usluge kroz kontinuirano usavršavanje kadrova i podršku servisu, kao i originalnost proizvoda pod brendom TotalEnergies.

Auto servis PCR SREMSKA MITROVICA

Pored pomenutog, dodatni benefit za servise u mreži je podrška kroz razne promotivne aktivnosti, što za krajnje korisnike znači da će uživati posebne pogodnosti i akcije koje će biti organizovane u okviru servisne mreže.