Skip to content

Miltrade Group Zrenjanin

Servis “Miltrade Group” osnovan je pre više od 30 godina kao porodična firma za drumski prevoz, servisiranje i popravku vozila. Danas ovaj servis korisnicima nudi kompletno održavanje automobila, ukljućujući mehaniku, dijagnostiku, servisiranje i popravku klima uređaja, vulkanizerske usluge, a poseduje i sopstvenu šlep službu. Nalazi se na asresi Hercegovačka br. 30 u Zrenjaninu.

POSTANITE DEO SERVISNE MREŽE

Sredinom 2018. godine, servis “Miltrade Group” potpisuje partnerstvo sa TotalEnergies i postaje deo TQAS mreže.  Uz prepoznatljiva vizuelna obeležja, karakteristična za sve servise u TQAS mreži, “Miltrade Group” ima podršku TotalEnergies po pitanju savetovanja o proizvodima, stručne obuke zaposlenih i promotivnih aktivnosti.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TotalEnergies MREŽA SERVISA - Miltrade Group | Zrenjanin

Više od tri decenije iskustva, posvećenost poslu i ulaganje u opremu čine da “Miltrade Group” uživa veliko poverenje koisnika, bilo da su u pitanju pojedinci, firme ili državne institucije.

Uz sigurnost prilikom odabira servisa i usluga, klijent može biti siguran i u kvalitet proizvoda pod brendom TotalEnergies. Poverenje koje zajedno gradimo sa našim partnerima čini TQAS koncept prepoznatljivim u zemlji i svetu.