Skip to content

Miltrade Group 023, Zrenjanin

Servis “Miltrade Group 023” osnovan je pre više od 30 godina kao porodična firma za drumski prevoz, servisiranje i popravku vozila. Danas ovaj servis korisnicima nudi kompletno održavanje automobila, ukljućujući mehaniku, dijagnostiku, servisiranje i popravku klima uređaja, vulkanizerske usluge, a poseduje i sopstvenu šlep službu. Nalazi se na adresi Hercegovačka br. 30 u Zrenjaninu.

Potpisivanjem partnerstva sredinom 2018. godine, “Miltrade Group 023” postaje deo TotalEnergies servisnog koncepta. Uz vizuelna obeležja karakteristična za sve servise u mreži, “Miltrade Group 023” ima podršku kompanije TotalEnergies po pitanju savetovanja o proizvodima, stručne obuke zaposlenih i promotivnih aktivnosti. 

Izgled servisa nakon pristupanja TotalEnergies konceptu možete pogledati u galeriji fotografija ispod.

Više od tri decenije iskustva, posvećenost poslu i ulaganje u opremu čine da “Miltrade Group 023” uživa veliko poverenje klijenata, bilo da su u pitanju pojedinci, firme ili državne institucije.

Uz sigurnost prilikom odabira servisa i usluga, klijent može biti siguran i u kvalitet proizvoda pod brendom TotalEnergies. Poverenje koje zajedno gradimo sa našim partnerima čini TotalEnergies servisni koncept prepoznatljivim u zemlji i svetu.