Skip to content

19/09/2022 Vesti

Nagradno takmičenje na Instagram profilu @totalenergies_rs

Pravila i uslovi učestvovanja

Nagradno takmičenje na Instagram profilu @totalenergies_rs

 

Ovo nagradno takmičenje je u organizaciji društva za marketing SmartPoint Adria d.o.o., Murmanska 19, 11000 Beograd, Srbija, matični broj 20776650 (“SmartPoint Adria” ili “Organizator”), uz ovlašćenje kompanije TotalEnergies Marketing Serbia d.o.o. („TotalEnergies“), u skladu sa Članom 232 Zakona o obligacionim odnosima – Slučaj konkursa. U cilju eliminisanja bilo kakve zabune, ovo nagradno takmičenje, kao i Pravila i uslovi učestvovanja, ne sadrže elemente igre na sreću (sa nagradnim fondom u robi ili uslugama) i ne podleže odredbama Zakona o igrama na sreću. 

Uslovi učešća

Da biste učestvovali u nagradnom takmičenju, morate u potpunosti pročitati i prihvatiti naša Pravila i uslove učestvovanja.

Zaposleni/angažovani u agenciji SmartPoint Adria i kompaniji TotalEnergies, kao i njihova rodbina do 3. stepena srodstva, nemaju pravo učešća u ovom nagradnom takmičenju. 

Jedan učesnik može osvojiti nagradu samo jedanput. 

Nagradu može osvojiti samo jedan član porodice koja živi na istoj adresi. 

Samo punoletni državljani Republike Srbije mogu da osvoje nagradu.

Mehanizam nagrađivanja

Nagradno takmičenje traje 7 kalendarskih dana, od 20. do 26. septembra 2022. godine.  

Da biste učestvovali u nagradnom takmičenju, neophodno je da pratite Instagam profil @totalenergies_rs i odgovorite tačno na kviz pitanje u okviru Story objave.
Svakog dana u gore naznačenom periodu, nagrade osvaja prvih 10 učesnika koji odgovore tačno na zadato kviz pitanje.
Sve nagrade su istovetnog karaktera i čini ih AMClub kartica za aktivaciju godišnjeg paketa Pomoć na putu na teritoriji Srbije. Aktivacija paketa se vrši direktnim pozivom AMC Srbija kontakt centra ili putem aplikacije, prateći informacije na letku koji će biti priložen uz karticu.

PAKET SADRŽI:

1 x šlepanje do 60 km (u slučaju saobraćajne nezgode)
1 x hotelski smeštaj plaćen
1 x pravni savet
1 x prevoz putnika

70 godišnjih paketa Pomoć na putu

 

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada će biti objavljivana svakog dana u okviru Story objave, za kviz pitanje postavljeno prethodnog dana.
Od dobitnika nagrada se očekuje da uspostave kontakt putem direktne poruke na @totalenergies_rs u roku od 3 kalendarska dana od objave i dostave sledeće podatke: ime, prezime, adresa i broj telefona. 

U slučaju da ne dobije nikakvu povratnu informaciju od dobitnika u naznačenom roku, Organizator će kontaktirati dobitnike putem direktne poruke. Ukoliko i pri drugom pokušaju Organizator ne dobije neophodne podatke za slanje nagrade, istu zadržava agencija SmartPoint Adria i vraća je kompaniji TotalEnergies.

Preuzimanje nagrada

Dostava nagrada vršiće se kurirskom službom Post Express na ime dobitnika lično, u roku od 7 kalendarskih dana od datuma kada dobitnik pošalje podatke za dostavu. Troškovi slanja nagrada su pokriveni na teritoriji Republike Srbije. 

U slučaju da više od jednog dobitnika dostavi istu adresu za slanje nagrade (mesto, naziv ulice i kućni broj), samo će jedna nagrada biti poslata na dostavljenu adresu.

Ukoliko kurirska služba ne pronađe učesnika na naznačenoj adresi, nagrada će se vratiti Organizatoru. U tom slučaju, Organizator će poslati nagradu još jedanput u roku od 7 kalendarskih dana od datuma kada se pošiljka vratila. Ukoliko učesnik ne preuzme nagradu i drugi put, ili u slučaju da učesnik odbije da preuzme nagradu, nagrada će se vratiti Organizatoru nepovratno.

Nagrade se ne mogu prenositi trećem licu bez saglasnosti Organizatora i kompanije TotalEnergies i ne mogu se zameniti za novac.

Korišćenje podataka

Svi lični podaci učesnika su zaštićeni od strane kompanije TotalEnergies i agencije SmartPoint Adria i neće biti deljeni niti objavljivani izvan kompanije TotalEnergies i agencije SmartPoint Adria. 

Učestvovanjem u ovom nagradnom takmičenju, učesnici su svesni i u potpunosti saglasni sa time da ustupaju lične podatke za sakupljanje/obradu/korišćenje. Lični podaci će biti korišćeni isključivo za pristup, korišćenje i učestvovanje u nagradnom takmičenju, identifikaciju, slanje nagrada i primanje korespondencije od strane Organizatora.

Učesnik/ca potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je kao dobitnik dostavio/la tačne podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona), da je pročitao/la Pravila i uslove učestvovanja i da je saglasan/na sa istim.

Odricanje od odgovornosti

SmartPoint Adria i TotalEnergies odgovorni su samo za sadržaj koji su sami proizveli i postavili.

Usluge obuhvaćene paketom Pomoć na putu su u nadležnosti organizacije AMC Srbija. SmartPoint Adria i TotalEnergies nisu odgovorni za realizaciju usluga iz paketa.

SmartPoint Adria, TotalEnergies i bilo koja treća strana uključena u razvoj i distribuiranje nagradnog takmičenja ne prihvataju odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitak ili neispravnost koju učesnik može iskusiti, uključujući maliciozni softver (viruse) kao i štetu/gubitak/neispravnost usled preuzimanja bilo kakvih materijala, sadržaja, podataka, tekstova, slika, fotografija, video i audio materijala sa veb-sajta totalenergies.rs i Instagram profila @totalenergies_rs.    

Ovo nagradno takmičenje se ne može koristiti niti deliti u komercijalne svrhe i dostupno je samo za ličnu upotrebu i u gore pomenutu svrhu, u skladu sa Pravilima i uslovima učestvovanja. 

Ukoliko postoji osnovana sumnja da su učesnici varali kako bi dobili nagrade, biće diskvalifikovani bez prethodnog obaveštenja i objašnjenja. Organizator ima pravo da ukloni sav tekst i izjave koje su diskriminišuće, vulgarne i uvredljive na rasnoj, verskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi bez daljeg objašnjenja.
Nagradno takmičenje se može obustaviti ili odložiti u slučaju da postoje objektivni razlozi za koje Organizator nije odgovoran, koje nije mogao da predvidi, spreči, eliminiše niti izbegne, a koji značajno utiču na implementiranje i realizaciju takmičenja.

U Beogradu,

Septembar 2022, SmartPoint Adria, uz ovlašćenje kompanije TotalEnergies