Skip to content

Ždinjak, Šid

Auto-servis “Ždinjak” se nalazi na adresi Zmaj Jovina 88 u Šidu, nedaleko od granice sa Hrvatskom. Osnovan 2016. godine, servis “Ždinjak” pokriva sve standardne usluge, odnosno auto-dijagnostiku, mehaničarske popravke i održavanje vozila, punjenje auto-klime, kao i nabavku rezervnih delova.

Mada je prevashodno orijentisan na francuska vozila, u servisu “Ždinjak” uslugu visokog nivoa kvaliteta mogu dobiti i vlasnici ostalih marki automobila.

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies ostvareno je 2020. godine pridruživanjem auto servisa “Ždinjak” našem servisnom konceptu, koje podrazumeva rebrendiranje servisa u prepoznatljiv vizuelni identitet, mogućnost za unapređenje tehničkog znanja zaposlenih, podršku kroz originalne proizvode iz TotalEnergies asortimana, kao i podršku putem marketinških aktivnosti koje kompanija TotalEnergies organizuje na nivou servisne mreže.

U galeriji slika u nastavku možete pogledati kako servis izgleda nakon pristupanja mreži.

Posvećenost profesiji i konstantan rad na usavršavanju i razvoju kako sopstvenih veština, tako i samog poslovanja, dovoljan su razlog za sticanje poverenja među klijentima, a samim tim i polazna osnova za izgradnju uspešne partnerske saradnje sa kompanijom TotalEnergies.

Ždinjak, Šid

Iskustvo, kompetentnost i stručnost, kao i konstantno ulaganje u znanje i veštine i praćenje trendova na polju mehanike i dijagnostike, vrednosti su koje TotalEnergies prepoznaje kao važne za zajednički napredak.