Skip to content

Trgoauto, Srbobran

U Srbobranu, na adresi 19. oktobra 18, nalazi se auto-servis „Trgoauto”, od 2000. ovlašćeni prodavac i serviser Peugeot marke vozila. Servis je osnovan 1990. godine, a osim putničkog, servisira i održava još i program kamiona i autobusa. Bavi se prodajom polovnih vozila sa pismenom garancijom, prodajom rezervnih delova, dodatne opreme i potrošne robe, servisom klima uređaja, popravkama motora, menjača, vešanja i elektroinstalacija, kao i autolimarskim, autolakirerskim i vulkanizerskim radovima.

Nakon pristupanja TotalEnergies servisnoj mreži 2023. godine, „Trgoauto” usvaja globalno prepoznatljiv vizuelni identitet TotalEnergies koncepta. Uz to, dobija priliku za stručno usavršavanje zaposlenih, za učestvovanje u promotivnim aktivnostima koje se organizuju na nivou mreže, kao i za redovno snabdevanje originalnim proizvodima iz TotalEnergies portfolija.

U galeriji fotografija u nastavku možete videti kako „Trgoauto” izgleda nakon učlanjenja u TotalEnergies mrežu.
 

Konstantno usavršavanje i dobijanje sertifikata za rad, proširivanje usluga, kao i praćenje trendova i razvoja tehnologije, uz profesionalnost i kvalitet, garancija su svakom klijentu da će ukazano poverenje biti opravdano, a zadati rok za završetak radova ispoštovan.

servis Trgoauto

Osim gorenavedenih, servis „Trgoauto” pruža i usluge vangabaritnog transporta, transporta putničkih i teretnih vozila i radnih mašina, kao i transport dobara visokog rizika. S obzirom na to da servis konstantno usavršava logističke procedure i veliki akcenat stavlja na bezbednost, kompanija TotalEnergies je stupila u partnerstvo sa zadovoljstvom i sa ciljem da krajnji korisnici uživaju kvalitetnu uslugu, visok nivo bezbednosti i svakako da imaju pristup originalnim uljima i mazivima za svoja vozila.