Skip to content

Top Auto, Leskovac

Firma “Top Auto” osnovana je 1993. godine u Leskovcu kao porodična automehaničarska radionica. Pet godina kasnije otvara prodavnicu auto-delova i opreme, a od 2008. godine se kao savremen servisno-prodajni centar nalazi na adresi Božidara Veličkovića br. 1 u Leskovcu.

Pored kompletne auto-mehanike, kompjuterske dijagnostike i vulkanizerskih usluga za putnička i kombi vozila, servis “Top Auto” je specijalizovan za čišćenje dizni i sistema ubrizgavanja, ugradnju i popravku auto-stakala, servisiranje klima uređaja, kao i za remont motora, kvačila i menjača, ali i za hitne intervencije i pomoć na putu.

Početkom 2020. godine, servis “Top Auto” postaje član TotalEnergies servisnog koncepta, u skladu sa strateškom vizijom razvoja kroz saradnju sa renomiranim kompanijama iz oblasti auto-industrije.

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies donosi im brojne benefite, među kojima su podrška kroz ulja i tečnosti za motorna vozila, stručna obuka zaposlenih i specijalne promotivne akcije, kao i nova vizuelna obeležja koja su karakteristična za sve članove TotalEnergies servisnog koncepta u svetu.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Od malog porodičnog biznisa, do savremenog auto-centra, koji se prostire na 250m² servisnog, 50m² pomoćnog i 50m² prodajnog prostora, servis “Top Auto” nastavlja sa širenjem kapaciteta usluga, opreme i delova zahvaljujući velikom poverenju koje uživa među svojim klijentima i saradnicima.

Top Auto servis

 
Vrednosti koje “Top Auto” neguje - kao što su praćenje tehničko-tehnoloških promena u auto-industriji kroz edukaciju i savremenu opremu, korišćenje kvalitetnih i proverenih delova, opreme i sredstava za održavanje vozila, efikasna usluga i otvorenost u komunukaciji sa klijentima - takođe su vrednosti koje TotalEnergies promoviše i podržava kod svojih partnera, kako bi zajedničkim snagama korisnicima pružili izvanredno iskustvo i sigurnost u proizvode iz TotalEnergies ponude.