Skip to content

SVILENI POJATE

Servis “Svileni” osnovan je 1992. godine. Nalazi se u mestu Pojate, na teritoriji opštine Ćićevac, a njihovu užu specijalnost čine servisiranje i popravka Peugeot i Citroën vozila. Pod ovlašćenjem “Vitro Group”, generalnog distributera za Citroën vozila za Srbiju, sa ovim vozilima rade više od 20 godina.
Korisnicima je takođe na raspolaganju širi dijapazon usluga, između ostalog, čišćenje benzinskih dizni i sistema za ubrizgavanje kod dizel vozila, obrada diskova i doboša kočionog sistema, podešavanje trapa i balansiranje guma, servis i dezinfekcija klima uređaja u vozilu, remont anlasera i alternatora, pranje, tehnički pregled i registracija vozila.

Krajem 2020. godine, servis “Svileni” postaje punopravan član TotalEnergies Auto Service (TQAS) mreže, pod novim brendingom i uz podršku kompanije TotalEnergies koja, osim visoko kvalitetnih i originalnih ulja i tečnosti za vozila, podrazumeva unapređenje tehničkog znanja zaposlenih, promociju TQAS koncepta i specijalne akcije za krajnje korisnike u okviru TQAS mreže.
Kako servis izgleda pre i nakon pristupanja TQAS konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Kao servis koji insistira na ugradnji originalnih rezervnih delova i posvećenom radu, koji podrazumeva ne samo stručno usavršavanje u renomiranim centrima za obuku, već i individualni pristup svakom vlasniku vozila koji u svakom trenutku od zaposlenih može dobiti savet za pravilno korišćenje i održavanje vozila, TQAS “Svileni” je tokom tri decenije poslovanja izgradio veliko poverenje i ugled kod krajnjih korisnika.

TQAS “Svileni”

 
Profesionalan pristup radu i filozofija poslovanja koja u prvi plan stavlja kvalitet i neprekidno usvršavanje, dodatno su učvršćeni kroz partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies, na obostrano zadovoljstvo i uz veliki potencijal za razvoj kako samog servisa tako i čitavog TQAS koncpta.