Skip to content

Svileni, Pojate

Auto-servis „Svileni” se nalazi na adresi Pojate bb, na teritoriji opštine Ćićevac. Njihovu užu specijalnost čine servisiranje i popravka Peugeot i Citroën vozila, dok je korisnicima na raspolaganju širi dijapazon usluga. Između ostalog, u ponudi su dijagnostika, čišćenje sistema za ubrizgavanje dizel motora, obrada diskova i doboša kočionog sistema, podešavanje trapa i balansiranje guma, remont anlasera i alternatora, dezinfekcija i servis klima uređaja.

Krajem 2020. godine „Svileni” postaje punopravni član TotalEnergies mreže, pod novim brendingom i uz podršku kompanije TotalEnergies koja, osim visoko kvalitetnih i originalnih ulja i tečnosti za vozila, podrazumeva unapređenje tehničkog znanja zaposlenih i specijalne akcije za krajnje korisnike u okviru TotalEnergies mreže.

Kako servis „Svileni” izgleda nakon pristupanja TotalEnergies konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Više od tri decenije iskustva, posvećenog rada, stručnog usavršavanja, praćenja trendova i inovacija u industriji, servisu „Svileni” su doneli veliko poverenje i ugled kod krajnjih korisnika. Tome u prilog ide i negovanje individualnog pristupa svakom klijentu, u okviru kog svaki vlasnik vozila može dobiti savet za pravilno rukovanje i održavanje svog vozila.

TQAS “Svileni”

Profesionalan pristup radu i filozofija poslovanja koja u prvi plan stavlja kvalitet i kontinuiranu edukaciju, dodatno su učvršćeni kroz partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies, na obostrano zadovoljstvo i uz veliki potencijal za razvoj.