Skip to content

SPAS ČAČAK 

Auto servis “SPAS” nalazi se na adresi Vapa bb na teritoriji opštine Čačak, na starom putu za Kraljevo. Od osnivanja 2003. godine, servis obavlja mehaničarske usluge za sve tipove putničkih i komercijalnih vozila, a takođe su specijalizovani za auto-dijagnostiku, auto-elektriku, kao i servis i održavanje klima uređaja u vozilima. Uz navedene usluge, firma “SPAS” se bavi prodajom polovnih i otkupom starih vozila.

Sredinom 2020. godine servis “SPAS” otvara vrata pod novim, prepoznatjivim brendingom koji karakteriše sve partnerske servise u QUARTZ Auto Service (TQAS) mreži.  Uz novi izgled, ulazak u TQAS koncept i partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies donose im podršku ne samo kroz proizvode, već i mogućnost stručnog usavršavanja zaposlenih i učešće u promotivnim aktivnostima koje TotalEnergies organizuje u sklopu cele TQAS mreže.

Kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TQAS konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Garancija kvaliteta servisa “SPAS” su gotovo dve decenije predanog rada i hiljade vozila koje održavaju u kontinuitetu. Uz brze intervencije, savremenu opremu i praćenje inovacija u auto-industriji, TQAS “SPAS” se pozicionirao kao servis koji uživa dobru reputaciju i veliko poverenje krajnjih korisnika.
 

 
Posvećenost svakom od klijenata, nastojanje da se svaki kvar ukloni u najkraćem roku, kao i kontinuirano unapređenje znanja, opreme i alata, bili su prva preporuka za partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies koja je realizovana na obostrano zadovoljstvo i težnju ka zajedničkom napretku.