Skip to content

Solid Cars Servis, Beograd

„Solid Cars Servis” se nalazi na adresi Slavka Miljkovića 81, u beogradskom naselju Resnik. Sa tradicijom poslovanja dugom 30 godina, servis pruža usluge popravke i održavanja motornih i lakih teretnih vozila, servisiranje i punjenje klima uređaja, vulkanizaciju, reglažu trapa i hotel za gume, a u okviru dodatnih sadržaja nalaze se samouslužna auto-perionica i kafe bar.

Po sklapanju partnerstva sa kompanijom TotalEnergies u 2023, „Solid Cars Servis” postaje deo međunarodno prisutne servisne mreže koja u Srbiji broji preko 40 članova. Osim brendiranja servisa i redovnog snabdevanja originalnim TotalEnergies proizvodima, prednosti članstva u mreži ogledaju se u brojnim promotivnim aktivnostima, stručnom usavršavanju servisnog kadra i različitim vidovima podrške od strane kompanije TotalEnergies. 

U galeriji fotografija u nastavku možete videti kako „Solid Cars Servis” u Resniku izgleda nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu.

Kao rezultat uspešne saradnje, u sklopu servisa je u novembru 2023. otvorena samouslužna TotalEnergies Wash perionica. Zaokruživši ponudu na ovaj način, „Solid Cars Servis” je u mogućnosti da klijentima ponudi kompletnu uslugu na jednom mestu, kao i garanciju kvaliteta kada su u pitanju TotalEnergies proizvodi koje servis koristi za održavanje vozila.

Solid Cars Servis

Dugogodišnje poverenje klijenata, razvojni potencijal i pristupačna lokacija bili su prva preporuka za ostvarenje saradnje sa kompanijom TotalEnergies, na obostrano zadovoljstvo i sa ciljem da krajnjim korisnicima pruže pouzdane proizvode i sveobuhvatnu uslugu.