Skip to content

Shop Centar, Beograd

U sklopu firme Technolub d.o.o. na adresi Patrijarha Dimitrija 12g, Beograd, nalazi se servis za putnička i poluteretna vozila, “Shop Centar”, specijalizovan za dijagnostiku, mehaniku, elektriku i vulkanizerske usluge. Servis takođe nudi posebne pogodnosti — zamensko vozilo za vreme trajanja servisa i mogućnost odloženog plaćanja, koje klijentima postaju dostupne po sklapanju ugovora.

Kao ovlašćeni distributer TotalEnergies i Elf ulja koji uspešno sarađuje sa kompanijom TotalEnergies već dugi niz godina, Technolub, u čijem se vlasništvu nalazi servis „Shop Centar”, postaje deo TotalEnergies koncepta i krajem 2017. godine otvara vrata servisa pod novim brendingom.

U galeriji slika koja sledi možete pogledati kako servis izgleda nakon usvajanja vizuelnog identiteta dobro poznatog TotalEnergies servisnog koncepta.

Savremena oprema i alati za radionicu, velika dostupnost kvalitetnih rezervnih delova i stručno osoblje, uz originalne proizvode kojim TotalEnergies snabdeva servis, garancija su kranjim korisnicima da će svaka intervencija na vozilu biti obavljena profesionalno i u najkraćem vremenskom roku.

SHOP CENTAR BEOGRAD

S obzirom na višegodišnju uspešnu saradnju, proširenje partnerstva na servisnu mrežu je bio logičan sledeći korak, a sve sa ciljem da naši zajednički krajnji korisnici uz pouzdane proizvode za svoja vozila imaju dostupan i visok nivo servisnih usluga na jednom mestu.