Skip to content

SHOP CENTAR BEOGRAD

U sklopu firme Technolub d.o.o. na adresi Patrijarha Dimitrija 12g, nalazi se servis za putnička i poluteretna vozila, “Shop Centar”, specijalizovan za dijagnostiku, mehaniku, elektriku i vulkanizerske usluge. Servis takođe nudi posebne pogodnosti, zamensko vozilo za vreme trajanja servisa i mogućnost odloženog plaćanja, koje klijentima postaju dostupne po sklapanju ugovora.

Kao ovlašćeni distributer TotalEnergies i Elf ulja koji uspešno sarađuje sa kompanijom TotalEnergies već dugi niz godina, Technolub, u čijem se vlasništvu nalazi servis „Shop Centar”, postaje deo TQAS koncepta i otvara vrata servisa pod novim brendingom krajem 2017. godine.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TotalEnergies mreža servisa

Savremena oprema i alati za radionicu, velika dostupnost kvalitenih rezervnih delova i stručno osoblje, uz originalane proizvode kojim TotalEnergies snabdeva servis, garancija su kranjim korisnicima da će svaka intervencija na vozilu biti obavljena kvalitetno i u najkraćem vremenskom roku.

U trećoj epizodi TQAS Karavana, naš domaćin, Slobodan Šarenac, posetiće upravo ovaj servis i preneti nam delić radne atmosfere, kao i neka nesvakidašnja iskustva zaposlenih u servisu. Pratite nas i uživajte sa nama na putu TQAS Karavana.