Skip to content

SAMARDŽIĆ BEOGRAD

Servis “Samardžić” deo je porodičnog biznisa koji postoji već dve generacije. Današnji objekat nalazi se na Starom sajmištu u Beogradu, na adresi Zemunski put broj 7. Pored standardnih automehaničarskih usluga, zamene ulja, centriranja trapa i vulkanizerskerskih usluga koje su na raspolaganju korisnicima, u sklopu servisa nalazi se i perionica automobila.

Jedan od TQAS servisa u Beogradu je upravo servis “Samardžić”.  Pod TQAS brendingom, servis je zvanično otvoren krajem decembra 2017. godine, sa ciljem da dodatno unapredi prepoznatljivost, kvalitet usluga i stručnost zaposlenih.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku

TotalEnergies

Servis poseduje 5 radnih pozicija, od čega su tri servisnog tipa, a dve služe za pranje automobila. Visok nivo usluge i posvećenost krajnjim korisnicima upravo su bili polazna osnova za ostvarivanje uspešne partnerske saradnje sa kompanijom TotalEnergies na višem nivou kakav je TQAS koncept.

Ne propustite prvi deo beogradske episode TQAS Karavana u kojoj naš domaćin, Slobodan Šarenac, posećuje upravo ovaj servis, otkrivajući nam usput prelepe oaze mira i tišine, kao i jedno mesto koje preporučujemo svim istinskim zaljubljenicima u automobile.