Skip to content

Samardžić, Beograd

Servis “Samardžić” je deo porodičnog biznisa koji postoji već dve generacije. Današnji objekat se nalazi na Starom sajmištu u Beogradu, na adresi Zemunski put broj 7. Pored standardnih automehaničarskih usluga, zamene ulja, centriranja trapa i vulkanizerskih usluga koje su korisnicima na raspolaganju, u sklopu servisa nalazi se i perionica automobila.

Servis zvanično pristupa našoj servisnoj mreži 2017. godine, kada dobija obeležja prepoznatljivog TotalEnergies koncepta. Uz novi vizuelni identitet, auto-servis “Samardžić” dobija i podršku u vidu originalnih ulja i tečnosti iz našeg asortimana, mogućnost da učestvuje u promotivnim aktivnostima u okviru TotalEnergies mreže, dok zaposleni dobijaju priliku za kontinuirano stručno usavršavanje.

Galerija slika u nastavku prikazuje “Samardžić” nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu.

Sa dve pozicije za pranje i tri za servisiranje automobila, a zahvaljujući bogatom iskustvu sticanom tokom dve decenije rada, auto-servis “Samardžić” pruža visok nivo kvaliteta usluge, zbog čega uživa ugled i poštovanje kod klijenata koji se sa zadovoljstvom vraćaju kad god se za tim ukaže potreba.

Auto servis Samardzic

Upravo su profesionalizam u radu i posvećenost krajnjim korisnicima, kao garancija sigurnosti, kvaliteta i zadovoljstva klijenata, bili polazna osnova za ostvarivanje uspešne partnerske saradnje sa kompanijom TotalEnergies i priključivanje auto-servisa “Samardžić” TotalEnergies mreži.