Skip to content

Nineks, Novi Sad

Auto-servis „Nineks” posluje u sklopu istoimene firme čije je sedište u Novom Sadu, na adresi Novosadski put 160. Firma „Nineks” osnovana je 1990. godine, a njenu osnovnu delatnost čini veleprodaja auto-delova. Prvi maloprodajni objekat krenuo je sa radom 1997. godine, a kao najnovija poslovna jedinica firme otvoren je i auto-servis specijalizovan za brze popravke, redovno održavanje, auto-mehaniku, auto-elektriku, dijagnostiku, servis klima uređaja i akumulatora, za sve vrste vozila.

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies realizovano je u drugoj polovini 2019. godine ulaskom auto-servisa „Nineks” u TotalEnergies koncept, koji podrazumeva podršku servisima u mreži kroz proizvode iz TotalEnergies portfolija, unapređenje tehničkog znanja zaposlenih, promotivne akcije i prepoznatljiv vizuelni identitet.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Centralni magacin koji broji preko 20.000 artikala nalazi se odmah pored auto-servisa. Dostupnost rezervnih delova, uz korišćenje savremene opreme i dijagnostičkih uređaja, garantuju brzu uslugu i kratko zadržavanje vozila.

Auto servis Nineks Novi Sad

Kao porodičan biznis, „Nineks” gaji dugu tradiciju poslovanja na teritoriji Vojvodine i gradi odnos poverenja sa kupcima i korisnicima usluga servisa. Dugoročna vizija razvoja i posvećenost krajnjim korisnicima preporučili su „Nineks” za saradnju, na veliko zadovoljstvo obeju strana.